Waar kan je Riverdale op kijken?

Waar kan je Riverdale op kijken?

Riverdale | Officiële Netflix-website.

Waarom is Riverdale van Netflix af?

Riverdale is sinds het allereerste seizoen te bekijken bij Netflix. Het contract voor die samenwerking komt echter bijna ten einde en het is de vraag of Netflix daarna nog wel de rechten kan behouden. WarnerMedia is namelijk het bedrijf dat boven The CW zit en die partij is bezig met een eigen streamingdienst.

Is Riverdale van Netflix?

Goed nieuws voor alle fans van de Netflix-serie ‘Riverdale’. Het zesde seizoen staat vanaf vandaag op Netflix. We kunnen dus weer kijken naar alle avonturen van Archie en zijn vrienden. Het vijfde seizoen trakteerde de fans op een enorme tijdssprong van maar liefst zeven jaar.

Waar gaat Serie Riverdale over?

Lees ook:   Is een project met alleen kleine tijdelijke deposities in de aanlegfase vergunningplichtig?

De serie bevat een cast gebaseerd op de karakters van Archie Comics en volgt het leven van Archie Andrews (KJ Apa) in de kleine stad Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat de stad uitstraalt.

Waarom is Riverdale 16+ geworden?

De productie bevat harddrugsgebruik of overmatig gebruik van softdrugs en/of alcohol. Het zien van dergelijke beelden kan ertoe leiden dat kinderen overmatig drugs- of alcoholgebruik als gewoon gaan zien of als nastrevenswaardig.

Waarom is Riverdale 12+?

Hoe laat staan nieuwe afleveringen op Netflix?

Hoe laat komen wekelijkse afleveringen op Netflix? Series die wekelijks een nieuwe aflevering krijgen, worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur verwacht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Riverdale en The 100. Incidenteel komt het voor dat titels later op de dag nog worden toegevoegd.

De serie is nu te zien op Netflix.

Is seizoen 5 van Riverdale het laatste seizoen?

Het vijfde seizoen begint met de laatste afleveringen van seizoen 4 die vanwege de coronapandemie eerder niet konden worden uitgezonden. Riverdale seizoen 5 gaat op 20 januari van start bij The CW….Wanneer nieuwe afleveringen Riverdale seizoen 5 op Netflix?

Lees ook:   Can you play fs19 on ps3?
Aflevering Titel Op Netflix
19 Riverdale: RIP? 7-okt-2021

Hoeveel afleveringen Riverdale seizoen 5?

Houd dit artikel dan ook in de gaten om er zeker van te zijn dat jij geen aflevering van Riverdale seizoen 5 mist. Voor nu is wel al duidelijk dat het vijfde seizoen uit negentien afleveringen bestaat.

https://www.youtube.com/watch?v=tg4LsfSvKV0

Related Posts