Waar komt Ronnie vandaan?

Waar komt Ronnie vandaan?

Capelle aan den IJssel
Ronnie Flex/Geboorteplaats

Van wie is eerste kind Ronnie Flex?

Ronnie Flex (29) en zijn vriendin Demi de Boer (25) verwachten samen hun eerste kind. Dat heeft het stel zojuist bekendgemaakt op Instagram met een foto waarop zij pronkt met haar babybuik. Het wordt een meisje.

Wie is de vader van Ronnie Flex?

Edo Plasschaert
Ronnie Flex/Vaders

Hoeveel geld heeft broederliefde?

Maar hoeveel levert dat op? We hebben het nagerekend. De bruto-opbrengst komt dan neer op 784.800 euro. Daarvan gaat 72 procent naar platenmaatschappij Top Notch en hun distributeur (en aandeelhouder) Universal, samen 565.056 euro.

Waar is Ronnie Flex geboren?

Hoe heet de ex van Ronnie Flex?

In december 2018 kreeg hij samen met zijn inmiddels ex-vriendin Wafae, ook bekend als dj Wef, zijn eerste dochter.

Wat is de echte naam van Ronnie Flex?

Ronell Langston Plasschaert
Ronnie Flex/Volledige naam

Capelle aan den IJsselRonnie Flex / GeboorteplaatsCapelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel. De gemeente telt 67.255 inwoners en heeft een oppervlakte van 15,40 km². Wikipedia

Waarom heet Ronnie Flex?

Waarom heet Ronnie Flex Ronnie Flex? Ronnie kwam van Ronell, dat was makkelijk. Flex heb ik gekozen omdat eigenlijk iedereen uit m’n buurt het woord flex gebruikte in die tijd, en nu nog steeds.

Waar komen de ouders van Ronnie Flex vandaan?

Jeugd en opleiding. Plasschaert heeft een Surinaamse moeder en een Moluks-Nederlandse vader. Hij groeide op met zijn moeder in Capelle aan den IJssel.

Is Ronnie Flex Surinaams?

Jeugd en opleiding. Plasschaert heeft een Surinaamse moeder en een Moluks-Nederlandse vader. Hij groeide op met zijn moeder in Capelle aan den IJssel. Zijn vader vertrok naar Amerika om daar als producer te gaan werken.

Welk platenlabel zit Ronnie Flex?

Top NotchRonnie Flex / Platenlabel

Ronnie Flex is de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert (Rotterdam, 16 april 1992), een Nederlandse zanger, rapper en producer. Hij staat onder contract bij platenlabel Top Notch en verwierf bekendheid met zijn hit Zusje.

Wat is Ronnie zijn echte naam?

Ronell Langston PlasschaertRonnie Flex / Volledige naam

Related Posts