Waar koop ik lidocaine creme?

Waar koop ik lidocaïne creme?

Lidocaïne is voor op de huid op recept verkrijgbaar in crème, gel, spray en pleisters. Het is zonder recept verkrijgbaar in crème en zalf. Het is verkrijgbaar onder de merknamen Xylocaïne en Versatis en als het merkloze Lidocaïne vaselinecrème FNA en Lidocaïnegel FNA.

Wat kost lidocaine creme?

LIDOCAINE/PRILOCAINE TEVA CREME 25/25MG/G.

Hoe lang is lidocaine houdbaar?

Sluit tube na gebruik goed af, dit voorkomt bederf. In een onaangebroken verpakking is de crème houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum die op de verpakking staat. Na aanbreken van de verpakking is de crème maximaal 12 maanden houdbaar, maar niet langer dan de uiterste gebruiksdatum die op het etiket staat.

Smeer de crème of zalf dun op de huid rond en in de anus. U kunt hiervoor een hoesje voor over de vinger, een vingercondoom, gebruiken. Dit is verkrijgbaar in de apotheek. De tube is ook leverbaar met een canule (tuitje).

Hoe snel werkt lidocaïne creme?

Lidocaïne werkt verdovend, waardoor u pijn en jeuk minder merkt. Bovendien vormt de zalf of crème een beschermend laagje op de huid rond de anus, waardoor de irritatie afneemt. Het werkt binnen 5 minuten.

Is lidocaïne pijnlijk?

Een schaafwond kan zeer pijnlijk zijn. In dat geval kunt u deze crème met lidocaïne op de wond aanbrengen. Effect. Lidocaïne maakt de huid gevoelloos waardoor u jeuk en pijn minder voelt. Zinkoxide heeft een beschermend en jeukstillend effect en werkt licht indrogend. De werking treedt binnen een kwartier in.

Wat is lidocaïne voor op de huid verkrijgbaar?

Lidocaïne is voor op de huid op recept verkrijgbaar in crème, gel, spray en pleisters. Het is zonder recept verkreijgbaar in crème en zalf. Het is verkrijgbaar onder de merknamen Xylocaïne en Versatis en als het merkloze Lidocaïne vaselinecrème FNA en Lidocaïnegel FNA.

Wat is lidocaïne crème voor de wond?

In dat geval kunt u deze crème met lidocaïne op de wond aanbrengen. Lidocaïne maakt de huid gevoelloos waardoor u jeuk en pijn minder voelt. Zinkoxide heeft een beschermend en jeukstillend effect en werkt licht indrogend. Aambeien zijn uitstulpingen van de binnenbekleding van de anus.

Related Posts