Waar kun je het best je kleding verkopen?

Waar kun je het best je kleding verkopen?

Online platforms je oude kleding te verkopen

 • Marktplaats. – goed doorzoekbaar.
 • Vinted. – specifiek voor kleding.
 • The Next Closet (designerkleding + eerlijke merken) – alleen voor specifieke merken.
 • Instagram (maak eventueel een extra account aan voor de geïnteresseerden)
 • Facebookgroepen (eventueel gespecialiseerd of lokaal)

Waar tweedehands kleding verkopen online?

Tweedehands kleding online verkopen via marktplaats Marktplaats is ideaal voor de verkoop van bijvoorbeeld tweedehands designer kleding, tweedehands merkkleding en kinderkleding. Ook voor tweedehands schoenen, sieraden en accessoires.

Hoe kledij verkopen op Vinted?

De 3 stappen om te verkopen

 1. Adverteer gratis. Download de Vinted-app gratis. Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs.
 2. Verstuur de artikelen. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper. De koper betaalt de verzendkosten.
 3. Ontvang je betaling.

6 websites voor het kopen én verkopen van je kleding

 • 1 Vinted.
 • 2 Vestiaire Collective.
 • 3 The Next Closet.
 • 4 Designer-Vintage.
 • 5 Marktplaats.
 • 6 Rebelle.

Waar kan ik kleding inleveren voor geld?

Oude kleding, schoenen en tassen kun je nu een tweede leven geven via Cash4YourFashion. Consumenten kunnen hun spullen in een doos of vuilniszak stoppen en naar de inzameldepots van Cash4YourFashion brengen. Voor elke kilo krijg je 0,65 euro.

Welke app is het beste om kleding te verkopen?

Vinted is waarschijnlijk de bekendste kleding-app van Nederland. Je kunt niet alleen merkkleding voor een zacht prijsje op de kop tikken, maar ook je eigen kledingkast opruimen. Het werkt heel simpel. Met een paar tikken op de knop geef je aan wat je wil verkopen, noem je een prijs en voeg je foto’s toe.

Wat is tweedehands kleding waard?

Reken dan 60-80% van de oorspronkelijke verkoopprijs. Heb je het item wel gedragen, maar ziet het er nog heel goed uit? Ga dan voor een bedrag dat 40-60% van de verkoopprijs is.

Hoe werkt Vinted als je iets verkocht hebt?

De 3 stappen om te verkopen Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs. Klik ‘Uploaden’ en je advertentie is live. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper. De koper betaalt de verzendkosten.

Is de Vinted app betrouwbaar?

Op de website Trustpilot, die bedoeld is voor consumentenreviews, heeft Vinted maar 2 sterren. Er zijn 731 recensies achtergelaten en daarvan geeft 76% aan dat ze Vinted als zeer slecht ervaren. Er zijn meerdere recensies die Vinted voor oplichters uitmaken.

Waar kan ik mijn vodden kwijt?

Oude kleding en textiel inleveren bij supermarkt of winkelcentra. Bij sommige supermarkten of winkelcentra staan speciale verzamelcontainers voor oude kleding en textiel. U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten.

Wat levert oud textiel op?

Van alle afvalstromen levert de recycling van textiel de meeste CO2-besparing op. 1 kilo glas is goed voor 323 gram minder CO2-uitstoot, 1 kilo textiel voor 3.432 gram minder CO2-uitstoot.

Related Posts