Waar sta ik voor in mijn werk?

Waar sta ik voor in mijn werk?

Wat je persoonlijke kwaliteiten en drijfveren zijn. Wat je nog te ontwikkelen kwaliteiten en vaardigheden zijn. Welke factoren voor jou van invloed zijn op je werkplezier. In welke werkomgeving je het best tot je recht komt.

Welke KernTalenten zijn er?

Er zijn 23 KernTalenten, waaronder 3 dimensies van creativiteit, 3 rond organisatietalent, 3 rond zin voor initiatief, 6 rond emotionele talenten op individueel niveau en op groepsniveau, 2 rond rationaliteit, 3 rond commercialiteit, 3 rond naar buiten treden, etc.

Wat is een loopbaanvraag?

Welke vaardigheden, houdingen, kennis van jezelf vond je tot nog toe het meest bruikbaar? Blijven deze hun waarde behouden vandaag of zal je nieuwe vaardigheden, houdingen, kennis moeten ontwikkelen? Welke competenties heb je voor je werk nog te weinig aangeboord en wil je nu inzetten?

Hoe gaat een loopbaancoach te werk?

Hoe gaat een loopbaancoach te werk? Het loopbaantraject is bedoeld om jou inzichten te geven over je werk. Jouw loopbaancoach gaat middels gespreksvoering achterhalen wat jouw loopbaanvraagstuk is en stelt samen met jou een plan van aanpak op waar je gedurende het loopbaantraject aan gaat werken.

Lees ook:   Waar woon je het fijnst?

Wat levert loopbaancoaching op?

Je leert je energiehuishouding op orde te brengen, door uit te zoeken wat je energie geeft en neemt; zo gaan zaken steeds meer vanzelf. Welke waarden je aan werk en privéleven hecht. Hoe je je waarden met vertrouwen kan communiceren naar je vrienden en familie, zodat zij je keuzes beter begrijpen.

Welke vragen stelt een loopbaancoach?

Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe?

  • Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik ze (nog beter) in?
  • Welke werk(voor)waarden zijn voor mij belangrijk?
  • Wat doe ik goed en wil ik behouden?
  • Wat kan beter en wil ik ontwikkelen?
  • Ik ben (door reorganisatie) mijn baan verloren. Hoe pak ik het vinden van een nieuwe baan aan?
  • Related Posts