Waar staan H&M voor?

Waar staan H&M voor?

Het H&M-verhaal begint als Erling Persson in Västerås, Zweden, de eerste Hennes-winkel opent en damesmode gaat verkopen. Als Erling Persson in 1968 de in jachtkleding gespecialiseerde winkel van Mauritz Widforss koopt, wordt de naam veranderd in Hennes & Mauritz.

Hoeveel filialen heeft de H&M?

Met ruim 3100 vestigingen en 104.000 werknemers wereldwijd kun je H&M met recht zien als een winkelketen die ertoe doet als merk.

Waar komt de kleding van de H&M vandaan?

H&M heeft geen eigen fabrieken. Onze kleding wordt ingekocht bij ongeveer 800 onafhankelijke leveranciers, voornamelijk in Europa en Azië.

Wat betekent Divided by H&M?

De nieuwe winkels gaan de trendy Divided collectie van H&M verkopen, een collectie speciaal gericht op jongeren. “Net als alle collecties van H&M staat Divided voor een trendy assortiment en betaalbare kwaliteit. De stores krijgen iedere dag nieuwe artikelen aangeleverd.

Lees ook:   Hoe moet je een tikkie sturen ING?

Welke merken vallen onder H&M?

H&M heeft meer dan 5.000 winkels in 74 landen, waaronder franchisemarkten. Naast het merk H&M omvat de groep ook de labels COS, Monki, Weekday, & Other Stories, H&M Home, Arket en Afound.

Wat verdien je bij de H&M?

Wat wij bieden Snel en makkelijk geld verdienen. Je krijgt het volgende salaris vanuit de cao Inretail: 17 jaar: € 3,76, 18 jaar: € 4,52, 19 jaar: € 5,23, 20 jaar: € 6,66, 21 jaar: € 8,09, 22 jaar en ouder: €9,51. Je gaat aan het werk in een gezellig team in H&M.

Hoeveel H&M winkels Nederland?

Kledingketen H&M heeft in de afgelopen maanden 11 van de ruim 130 winkels in Nederland gesloten. Dat blijkt uit een overzicht dat het bedrijf woensdag publiceerde. Na de Verenigde Staten is Nederland het land waar de meeste winkels dichtgingen.

Hoe oud is H&M?

74 jaar (4 oktober 1947)
H&M/Leeftijd

Wat is Divided kleding?

Lees ook:   Wat kost wonen in Denemarken?

– Divided: Kleren voor de jongeren, ook al omdat de maatjes hier kleiner zijn. Denk aan felle kleuren en opvallende prints. Goedkoper, maar ook slechter van kwaliteit. Herkenbaar aan het zwarte prijskaartje met daarop Divided.

Wat voor type winkel is de H&M?

Hennes & Mauritz (H&M) is een Zweedse modeketen met in 2019 bijna 5100 filialen in 74 verschillende landen en circa 126.000 medewerkers.

Waar komt het merk COS vandaan?

COS is het chiquere zusje van H&M en staat bekend om de minimalistische en stijlvolle kleding. Het Zweedse merk steekt tijdloze klassiekers in een nieuw jasje met oog op kwaliteit en pasvorm. De items van COS zijn iets duurder dan de kleding van H&M.

Related Posts