Waar staat mijn kenteken geregistreerd?

Waar staat mijn kenteken geregistreerd?

Waar kunt u uw voertuiggegevens in het kentekenregister online inzien? Op de website van de RDW. Of vraag uw eigen kentekengegevens online of schriftelijk op. Wilt u een uitgebreider overzicht van uw eigen voertuig(en)?

Waar kan ik mijn auto afmelden?

Na de overschrijving kunt u direct bekijken of het voertuig op uw naam staat. Dit kan via ‘Mijn RDW ‘(Inloggen particulier) Hiervoor heeft u een DigiD-app nodig of DigiD met Sms-controle.

Wat is kentekenregister?

In het kentekenregister staan gegevens van voertuigen. En van personen die een voertuig op hun naam hebben staan. De RDW beheert het kentekenregister. U kunt als particulier kentekengegevens uit het kentekenregister online bekijken of schriftelijk opvragen.

Hoeveel eigenaren caravan?

Hoe nieuwer het vakantievoertuig, hoe ouder de eigenaar. Personen met een camper van maximaal 7 jaar oud, zijn gemiddeld 63 jaar. Voor campers die ouder dan 7 jaar zijn, is dat 58 jaar….Aantal caravans daalt, aantal campers stijgt.

caravans campers
2014 457368 81637
2015 450829 86613
2016 444578 91864
2017 438462 98121

Wat komt er kijken bij het kopen van een auto?

Als u een auto gaat kopen, moet u het kenteken op uw naam laten zetten. Dat heet overschrijven. Na de overschrijving bent u verantwoordelijk voor de motorrijtuigenbelasting, een WA-verzekering en de apk goedkeuring.

Op de website van de RDW. Of vraag uw eigen kentekengegevens online of schriftelijk op. Wilt u een uitgebreider overzicht van uw eigen voertuig(en)? Dit kan u bekijken met de dienst Mijn voertuigen.

Hoe achterhaal je eigenaar auto?

De eigenaar van een auto valt niet te checken op basis van een kenteken. Op de website van de RDW zijn alleen de autogegevens te achterhalen van de eigenaar. Alleen overheidsinstanties of verzekeraars van een autoverzekering kunnen op basis van een kenteken zoeken wie de eigenaar van een auto is.

Kan ik mijn kentekenbewijs online zien?

U kunt gratis en snel online kentekengegevens bekijken op de website van de RDW. Zoals het merk van de auto, de vervaldatum algemene periodieke keuring ( apk ) en het zuinigheidslabel.

Related Posts