Waar vind ik ESPN 2?

Waar vind ik ESPN 2?

Tv-zender ESPN2 is beschikbaar bij T-Mobile, KPN, XS4ALL, Freedom, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Wat betekent de afkorting ESPN?

ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) is een Amerikaans kabeltelevisienetwerk gericht op het uitzenden van sportgerelateerde programma’s 24 uur per dag. Het netwerk is vandaag de dag voor 80% in handen van The Walt Disney Company en de resterende 20% van Hearst Corporation.

Wat is ESPN compleet KPN?

Met ESPN Compleet kijk je live voetbal en nog veel meer sport op 4 zenders voor € 12,99 per maand. Kijk alle live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie en een groot aanbod uit de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en de Europa League.

Naast de verslaggeving van de Eredivisie is er veel live aandacht voor onder andere de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en Vrouwen Eredivisie. Ook kijkt u de beste voetbalprogramma’s en documentaires op ESPN. Tv-zender ESPN2 is beschikbaar bij T-Mobile, KPN, Freedom, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Kan iedereen Fox kijken?

De strijd om de Johan Cruijffschaal wordt namelijk uitgezonden op het open kanaal van Fox. In feite kan dus iedereen naar de wedstrijd kijken, ook als je geen abonnee bij ESPN bent. Klanten van Ziggo vinden Fox op kanaal 11, terwijl abonnees bij KPN op kanaal 16 terecht kunnen. Check het volledige zenderoverzicht hier.

Welk kanaal is Fox Sport KPN?

De kanalen van FOX Sports zijn bij KPN Interactieve TV vanaf voorkeuzepositie 221 in de zenderlijst te vinden.

Heeft KPN Fox Sport?

Op 1 januari 2021 krijgt Fox Sports een nieuwe naam. Het zenderpakket, waarmee je bij KPN onder meer de Eredivisie- en alle andere Nederlandse voetbalcompetities kan kijken, zal vanaf dan ESPN Compleet heten. Naast het veranderen van de naam verandert ook het logo en de kleuren van de zender.

https://www.youtube.com/watch?v=65HQYqeIMwk

Related Posts