Waar vind ik mijn Apple Wallet?

Waar vind ik mijn Apple Wallet?

Beschrijving. De Wallet-app bevindt zich op je iPhone. Je kunt er je creditcards, betaalkaarten, instapkaarten, toegangskaarten, autosleutels en meer bewaren: alles op één plek. En alles werkt met de iPhone of Apple Watch, dus je hoeft minder mee te nemen, maar je kunt altijd meer terugbrengen.

Hoe voeg je klantenkaarten toe aan Wallet?

Klatenkaarten toevoegen aan Wallet

 1. Download en open de Pass4Wallet-app.
 2. Kies voor ‘Winkelkaart’
 3. Kies een logo of voeg deze handmatig toe.
 4. Vul een omschrijving in.
 5. Tik op ‘Scan barcode’ om de streepjescode toe te voegen.
 6. Vul eventueel een vervaldatum in.
 7. Kies een kleur en voeg eventueel notities toe.

Hoe gebruik je Wallet voor i phone?

Een instapkaart, ticket of andere kaart toevoegen aan Apple Wallet op uw iPhone

 1. Open de app, e-mail, melding of andere communicatie die uw instapkaart, ticket of andere kaart bevat.
 2. Tik op ‘Zet in Apple Wallet’.
 3. Volg de instructies op het scherm.
 4. Tik zo nodig op ‘Voeg toe’ in de rechterbovenhoek.

Hoe kom ik in mijn Wallet?

Ga naar de homepage van de website en kies dan midden onder voor “Registreer Wallet”. Nu kom je op een scherm waar je het kaartnummer en de validatiecode van je Wallet kan invullen. Daarna kun je het saldo van je Wallet opwaarderen.

Kan OV chipkaart in wallet?

De OV-chip wallet app is een mobiele applicatie waarmee u een digitale OV-chipkaart (OV-chip mobiel genaamd) kunt aanvragen en beheren. De OV-chip wallet wordt u ter beschikking gesteld door Trans Link Systems B.V. (“Translink”). U bent zelf verantwoordelijk voor de activiteiten in uw OV-chip wallet.

Wat houd wallet in?

Iedereen heeft een portemonnee of een bankrekening nodig waarin je geld bewaard wordt. Ook voor Bitcoin en andere cryptovaluta heb je een digitale portemonnee nodig. Zo’n digitale portemonnee wordt ook wel een wallet genoemd. Zo’n digitale portemonnee wordt ook wel een wallet genoemd.

De Wallet-app bevindt zich op je iPhone. Je kunt er je creditcards, betaalkaarten, instapkaarten, toegangskaarten, autosleutels en meer bewaren: alles op één plek. En alles werkt met de iPhone of Apple Watch, dus je hoeft minder mee te nemen, maar je kunt altijd meer terugbrengen. Apple Pay is dé manier om te betalen.

Related Posts