Waaraan is Peter Tetteroo overleden?

Waaraan is Peter Tetteroo overleden?

Leverkanker
Peter Tetteroo/Doodsoorzaak

Vanaf 1983 speelde de band weer, met Peter Tetteroo, al was het hoofdzakelijk op nostalgische “sixties”-avonden. Ondanks een ernstige ziekte heeft hij tot op het laatst opgetreden. Hij overleed op 55-jarige leeftijd in zijn huis in Delft aan de gevolgen van leverkanker.

Wat betekent Tee Set?

Tee Set was een Nederbietband uit Delft, die in de jaren zestig rhythm-and-blues en vanaf begin jaren zeventig popmuziek maakte. De belangrijkste hits van Tee Set zijn Ma belle amie uit 1969 en She likes weeds, een Nederlandse nummer 1-hit in december 1970. Componist Hans van Eijck was het muzikale brein.

Hoe werkt golven?

Golven ontstaan door 2 gebeurtenissen: zwaartekracht en wind. Deze spanning wordt verstoord door wind, dit zorgt voor de vorming van kleine rimpels. Denk aan het gooien van een steen in het water. Op deze rimpels heeft de wind meer grip dus zullen deze rimpels alleen maar groter worden, dit is het begin van een golf.

Hoe heet gedeelte van golfbaan rondom hole?

Fairway: Het kort gemaaide deel van een hole, van tee naar green. Het hogere gras buiten de fairway heet ‘rough’.

Wat is een tee onderzoek?

Een TEE is een echocardiografie en doppleronderzoek van het hart via de slokdarm. Bij echocardiografie wordt de werking van het hart en de hartkleppen onderzocht; bij het doppleronderzoek, de snelheid en de richting van de bloedstroom.

Wat betekent tee in het Engels?

(de; -s) 1 – begrensd, kort gemaaid en meestal verhoogd gebied op een hole vanwaar men afslaat, syn. afslag: (Eng.) elevated tee, tee die aanmerkelijk hoger ligt dan de fairway 2 – houten of kunststof T-vormig pennetje dat op de afslagplaats in de grond wordt gestoken om de bal op te leggen, syn.

Hoelang duren 18 holes?

Toch heeft golf het probleem dat een sessie al gauw vier of vijf uur duurt. Veel beoefenaars spelen steeds korter en lopen maar negen van de achttien holes op een baan.

Related Posts