Waarom lekt mijn Air up?

Waarom lekt mijn Air up?

Dit is het ontluchtingsventiel! Door die spleet kun je in één teug uit de fles drinken. Bovendien kun je air up daardoor ook met bruisend water gebruiken zonder dat het gaat lekken.

Hoe drinkfles konijn bevestigen?

Juiste hoogte: hang het bakje niet te hoog, zodat de keel van het konijn niet dichtgedrukt wordt door de rand als hij probeert te drinken. Het makkelijke van een drinkfles is dat je er van buitenaf bij kan om het water te verversen of verschonen.

Welke drinkfles konijn?

Praktisch drinkflesje voor de knaagdierenkooi Naast een goede toevoer van het voer is het van belang dat je konijn of knaagdier ook genoeg drinkt. Deze dieren hebben de voorkeur om een drinkflesje te gebruiken, zoals de Drinkfles Top van Zolux. Deze drinkfles verstrekt water naar behoefte.

Waarom trekt mijn konijn aan drinkfles?

Konijnen kunnen er niet lekker gulzig uit drinken, en daardoor drinken ze vaak ook te weinig, wat weer blaas- en nierproblemen kan geven. Konijnen kunnen trekken aan de tuit van de drinkfles opdoen als bezigheid tegen verveling, of aanleren uit frustratie omdat er niet snel genoeg water uit komt.

Hoe groot drinkfles konijn?

Voor een klein konijn pak je 320 tot 600ml naar gelang de grote en de hoeveelheid die jou konijn drinkt. Dit hangt sterk af van of hij veel groenvoer ( tuin) tot zijn beschikking heeft of enkel alleen zijn brokken eet.

De fles verliest dan een beetje water als je hem omkiept. Dit komt door het ingebouwde ontluchtingsventiel. Dat is de kleine spleet aan de bovenkant tussen het mondstuk en de fles. Om zeker te zijn dat je fles helemaal waterdicht is, moet je een pod op het mondstuk zetten en de dop erop draaien.

Waar kun je een air up fles kopen?

Air up Starter Set 650 ml Drinkfles Antraciet – met 2 pods Limoen & Sinaasappel… bol.com.

Related Posts