Wat als boek leeftijd?

Wat als boek leeftijd?

‘ Ze proeft het woord in haar mond en besluit dat het het walgelijkste is wat ze ooit heeft gegeten. Zoete broodjes. Een laffe hap. Op dat moment weet ik dat ik een fout heb gemaakt….Specificaties.

Leeftijdsindicatie: 12 – 15 jaar
Prijs: 6,99
Aantal pagina’s: 240
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 14-10-2013

Hoe dan review?

Recensie over Hoe dan? Ik heb echt genoten van dit boek. Ik houd wel van wat vreemde oplossingen, goed doordachte onderbouwingen en verder denken dan je neus lang is – en dat is precies wat dit boek laat zien. Je hebt in ieder geval een erg leuk boek in handen, waarin je zeker verder wil lezen.

Wat dan boek?

Wat als? Serieuze wetenschappelijke antwoorden op absurde hypothetische vragen

  • E-book. 2014. 5,99.
  • Paperback. 2019. 7,99.
  • Paperback. 2014. 17,50.

Wat als boek recensie?

Jade heeft haar verleden als pester diep weggestopt in haar geheugen. Maar dat verandert als Zoë na jaren van afwezigheid weer terug op school is. Zoë is niet meer het lelijke, schuwe meisje, maar ze is jaloersmakend mooi. Jade wil niets liever dan sorry zeggen en alles vergeten, maar daar denkt Zoë heel anders over.

Wat als Danielle Bakhuis leeftijd?

Vooral voor kinderen van 10-16 jaar. Mooiste boek die ik gelezen heb! Ik had al eens een boek van Daniëlle Bakhuis gelezen (Wraak).

Wat als jeugdboek?

Jade heeft haar verleden als pester diep weggestopt in haar geheugen. Maar dat verandert als Zoë na jaren van afwezigheid weer terug op school is. Jade wil niets liever dan sorry zeggen en alles vergeten, maar daar denkt Zoë heel anders over. Dan vindt Jade een vervelend anoniem briefje in haar kluis.

Hoe schrijf ik een review op Google?

Een beoordeling of review toevoegen

  1. Log op je computer in bij Google Maps.
  2. Zoek naar een plaats.
  3. Scrol aan de linkerkant en klik op Een review schrijven.
  4. Klik op de sterren om de plaats te beoordelen. Je kunt ook een review schrijven.

Wat als hypothetische vragen?

Serieuze wetenschappelijke antwoorden op belangrijke hypothetische vragen Wat als? geeft hilarische en informatieve antwoorden op belangrijke vragen waar je nooit aan zou denken. Vragen als:• Als iedereen op aarde een paar weken bij elkaar uit de buurt blijft, is de verkoudheid … Wat als?

Wat als scholieren?

Wat als… gaat over Jade, ze heeft net een verschrikkelijke zomervakantie achter de rug waarin haar vader bekent dat hij is vreemdgegaan en haar vriendje Wout het uitmaakt. Als ze weer op school komt schrikt ze zich rot; het meisje dat ze vroeger met 2 vriendinnen, Nikki en Babet, heeft gepest is terug; Zoe.

Related Posts