Wat betekent een prompt?

Wat betekent een prompt?

prompt – bijvoeglijk naamwoord 1. zonder dat je hoeft te wachten ♢ ze hebben een prompte bediening in dat restaurant Bijvoeglijk naamwoord: prompt de/het prompte …

Wat is een prompt op de telefoon?

Meer informatie over welke apparaten Google-prompts ontvangen. Je krijgt Google-prompts op elke Android-telefoon waarop je bent ingelogd op je Google-account. Als je telefoon in aanmerking komt, probeert Google automatisch bluetooth te gebruiken voor extra beveiliging als je inlogt op nieuwe apparaten.

Wat is een andere woord voor welvaart?

fortuin, geluk, gezondheid, gezondheidstoestand, heil, prosperiteit, salubriteit, voorspoed, welbehagen, welbevinden, welstand, welvaart, welvaren, welvarendheid. voorspoed (zn) : bloei, fortuin, geluk, heil, meeval, prosperiteit, succes, welbevinden, welstand, welvaart, welvaren, welvarendheid, welzijn, zegen.

Wat is het tegenovergestelde van Inclusief?

inclusief, meegerekend, meegeteld. in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): inclusief ≠ exclusief.

Een prompt is iets wat ons vraagt om een bepaald gedrag te vertonen of ons eraan herinnert om dat te doen. Voorbeelden zijn het geluid van je wekker en de pushmelding op het scherm van je smartphone.

Wat is de prompt in Gmail?

Als je inlogt op je Google-account, kun je op een melding op je telefoon tikken om te bevestigen dat jij het bent. Je kunt Google-prompts gebruiken om in te loggen: Met je telefoon in plaats van met een wachtwoord.

Wat is een prompt op Facebook?

Met prompts kun je een bericht maken waarop anderen kunnen reageren met foto’s. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op Groepen en Je groepen en selecteer je groep. Als je Groepen niet ziet, tik je op Meer weergeven.

Wat is ambtshalve vervanging?

Ambtshalve is omwille van het werk. Wanneer je bijvoorbeeld een functie hebt die een uniform vereist, dan draag je ambtshalve een uniform.

Wat is ambtshalve onderzoek?

De meeste misdrijven zijn ambtshalve vervolgbaar. Dat wil zeggen dat de verdachte ook zonder dat er aangifte is gedaan vervolgd kan worden. Bij een klein aantal delicten kan het wel nodig zijn dat er aangifte gedaan wordt.

Wat betekent prompt verloren?

Geen prompts meer ontvangen Tip: Stel back-upmethoden in als je verificatie in 2 stappen gebruikt om te voorkomen dat je geen toegang meer hebt tot je account. Je kunt Google-prompts krijgen op elke geschikte telefoon die is ingelogd op je Google-account.

Wat is de prompt in YouTube?

YouTube biedt zoveel meer voordelen als je inlogt. Daarom testen we verschillende manieren om gebruikers eraan te herinneren om in te loggen, bijvoorbeeld met een prompt die verschijnt als je YouTube gebruikt. Als je deze prompt krijgt en niet wilt inloggen, kun je de prompt sluiten.

Wat betekent ambtshalve aanmelding?

Wat is een ambtshalve onderzoek?

Wat is prompt bij Google?

Google-prompts geven informatie over het apparaat, de locatie en het tijdstip van de inlogpoging zodat je verdachte activiteit kunt detecteren. Je kunt verdachte activiteit blokkeren. Als je niet hebt geprobeerd in te loggen op je account, tik je op Nee in de melding om je account te beveiligen.

Related Posts