Wat betekent groen bolletje iPhone?

Wat betekent groen bolletje iPhone?

Deze bolletjes hebben te maken met de privacy van jou als iPhone-gebruiker. Het groene bolletje verschijnt in beeld als een geopende app je camera gebruikt. Dus bijvoorbeeld tijdens het maken van foto’s op Facebook en Instagram.

Wat betekent groen bolletje?

Groen bolletje: camera Telkens wanneer er een groen bolletje verschijnt, is de camera van de iPhone actief. Het groene stipje verschijnt bijvoorbeeld als je een videogesprek via FaceTime start of wanneer je een selfie maakt.

Wat betekent groen bolletje bij Whatsapp?

De notificatiebolletjes van Android Oreo gaan een stapje verder. Wanneer je het icoon van een app mét bolletje even ingedrukt houdt, krijg je via een soort tekstballonnetje meteen een voorproefje van de boodschap. Dit moet je overigens wel per app afzonderlijk doen, dus daar ben je wel even zoet mee.

Wat betekent het oranje rondje op iPhone?

In iOS 14 en hoger ziet u mogelijk een oranje of groene indicator in de statusbalk op uw iPhone. Deze indicatoren verschijnen wanneer de microfoon en/of camera wordt gebruikt in een app. Een oranje indicator betekent dat de microfoon wordt gebruikt in een app op de iPhone.

Wat betekent groen bolletje bij camera Messenger?

Als je actief bent in Facebook Messenger, verschijnt er een groen stipje naast je naam. Dit betekent dat je online bent en het geeft jouw contactpersonen het idee dat je beschikbaar bent om te chatten.

Wat is dat groene bolletje bij iOS 14?

In iOS 14 kunt u aan een oranje stip, een oranje vierkant of een groene stip zien dat de microfoon of camera door een app wordt gebruikt. door een app op uw iPhone wordt gebruikt. Een groene indicator betekent dat de camera of de camera en de microfoon worden gebruikt in een app op de iPhone.

Wat betekent camera recent op iPhone?

Bovenaan in het scherm geeft je iPhone aan welke app (recentelijk) gebruik heeft gemaakt van je camera of microfoon. Met de functie wil Apple voorkomen dat apps zonder dat je het weet op de achtergrond de iPhone-camera of microfoon gebruiken. Onder meer Facebook heeft zich hier in het verleden schuldig aan gemaakt.

Wat betekent het maantje op de iPhone?

U kunt Niet storen ook plannen en gesprekken van bepaalde mensen toestaan. Als u Niet storen hebt ingeschakeld, verschijnt er een maansikkelsymbool in de statusbalk en op uw toegangsscherm. Volg de onderstaande stappen voor uw softwareversie om Niet storen in te schakelen.

Related Posts