Wat betekent invalid SSL certificate?

Wat betekent invalid SSL certificate?

het certificaat bevat de hostnaam van de website niet) Fouten door ongeldige autoriteit (bv. het certificaat is niet aan een vertrouwde root gekoppeld) Fouten door ontbrekende intermediate certificaten (bv. de server stuurt alleen het eindcertificaat, niet de intermediate certificaten)

Wat betekent website niet beveiligd?

De grijze melding ‘niet beveiligd’ in Google Chrome komt in de adresbalk te staan zodra je een website via HTTP laadt. Altijd, ongeacht wat je doet op die site. In principe ben je op dat moment helemaal nog niet zo gevaarlijk bezig. Je bent tenslotte alleen data van de website aan het ophalen en je verstuurd niks.

Wat is net :: Err_cert_common_name_invalid?

Controleer of je SSL certificaat juist is (ingesteld) De meest voorkomende oorzaak van de foutmelding NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID is dat het domein van je site niet overeenkomt met de “common name” zoals je die vindt in je SSL certificaat.

Lees ook:   Hoe Intex zwembad verwarmen?

Wat te doen bij melding Serveridentiteit niet gecontroleerd?

Om dit probleem op te lossen kun je de servernaam in je instellingen aanpassen naar letterlijk “mail.mijndomein.nl”. Pas dit aan voor zowel inkomende als uitgaande e-mail. Dan komt de servernaam overeen met de naam op het certificaat en krijg je geen melding meer.

Kan Serveridentiteit niet controleren iPhone?

Krijgt u op iPhone of iPad een ‘serveridentiteit niet gecontroleerd’-foutmelding? Dan wijst dat erop dat u SSL hebt ingesteld bij de eigenschappen van het emailadres in iPhone/iPad zonder gebruik te maken van de secure mailserver van uw hostingpakket.

Wat is een SSL verbinding?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. In het kort is het de standaard technologie om een internetverbinding veilig te houden en (gevoelige) data te beschermen tussen twee systemen, om zo te voorkomen dat criminelen of andere kwaadwillenden deze informatie kunnen lezen of aanpassen.

Wat is SSL voor e mail?

SSL staat voor Secure Socket Layer en is een beveiligingsprotocol dat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Dit verzekert dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor tussenliggende partijen en niet gestolen kunnen worden.

Related Posts