Wat betekent verzonden naar hub?

Wat betekent verzonden naar hub?

Hiermee hoef jij zelf niet meer aanwezig te zijn, maar wordt je pakket voor jou aangenomen. Je kunt ze dan op komen halen wanneer het jou uitkomt. Op die manier weet je zeker dat je niet voor een dichte deur komt te staan bij de buren, maar kan je jouw pakketten altijd afhalen bij de medewerkers van de hub locatie.

Waar staat de afkorting hub voor?

Het Engelse woord ‘hub’ betekent ‘naaf’. Men kan hierbij denken aan de naaf in een fietswiel, het middelpunt van de spaken, die alle kanten opgaan. In een computernetwerk is een hub het middelpunt van de aangesloten computers.

Wat betekent onderweg voor bezorging?

ONDERWEG: Bezorgen is onderweg Jouw bestelling is het sorteerproces doorlopen, heeft het distrubutiecentrum verlaten en is meegegeven aan de juiste postbezorger (de postbode dus, niet de pakketbezorger).

Hoe worden pakketjes gesorteerd?

Het pakket wordt gesorteerd op een regionaal en daarna in het internationale sorteercentrum om daarna samen met alle andere pakketten en post naar het land van bestemming gereden of gevlogen te worden. De lokale post sorteert en consolideert om je pakket af te kunnen leveren.

Lees ook:   Kan je een hypotheek krijgen zonder werk?

Wat wordt bedoeld met hub?

H. Apparaat om computers en randapparatuur (zoals uw printer) met een netwerk te verbinden. De hub is het middelpunt van het netwerk. Wanneer een computer iets uitzendt (bijvoorbeeld een printopdracht), dan zorgt de hub ervoor dat de informatie doorgestuurd wordt naar alle andere apparaten.

Wat is een hub computer?

Apparaat om computers en randapparatuur (zoals uw printer) met een netwerk te verbinden. De hub is het middelpunt van het netwerk. Wanneer een computer iets uitzendt (bijvoorbeeld een printopdracht), dan zorgt de hub ervoor dat de informatie doorgestuurd wordt naar alle andere apparaten.

Wat is een hub in het verkeer?

Een mobiliteitshub, of een MOBIHUB zoals we ze graag noemen, is een locatie waar meer mobiliteiten samenkomen. Je kunt je auto parkeren en overschakelen naar een stad of een elektrische fiets om te voltooien naar je bestemming. Al onze hubs bevinden zich rond het centrum van grotere steden.

Lees ook:   Waar zwemt meerval?

Wat is het verschil tussen een hub en een switch?

Switches en hubs zijn voorzien van poorten om UTP kabels in te steken. Je kunt zo netwerkcomputers met elkaar verbinden. Een hub en een switch voeren dezelfde taak uit op een verschillende manier. Een switch stuurt data direct naar de juiste computer door, terwijl een hub data stuurt naar alle computers in een netwerk.

Related Posts