Wat doet een hotel concierge?

Wat doet een hotel concierge?

Conciërge, portiers of bagagisten De conciërge in een hotel geeft de gast informatie over het hotel en de stad. Hij of zij regelt hotel en restaurant reserveringen, kaartjes voor voorstellingen, autoverhuur, toeristische bezienswaardigheden e.d. Niet ieder hotel heeft voor deze taken een aparte medeweker in dienst.

Conciërge, portiers of bagagisten De conciërge in een hotel geeft de gast informatie over het hotel en de stad. Hij of zij regelt hotel en restaurant reserveringen, kaartjes voor voorstellingen, autoverhuur, toeristische bezienswaardigheden e.d.

Hoeveel verdiend een portier?

Het aanvangssalaris van een Beveiligingspersoneel bedraag meestal tussen de € 1.488 en € 2.237 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.840 en € 2.695 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat doet een bagagist?

Front office-medewerker die zorg draagt voor transport van de gastenbagage. Hij vertoeft vaak in de omgeving van de receptie en heeft een pieper, zodat hij altijd oproepbaar is.

Waarom wil ik concierge worden?

Toezicht houden op leerlingen Ook wordt van een conciërge verwacht dat hij/zij over goede sociale en pedagogische vaardigheden beschikt, zodat hij/zij in staat is in te grijpen bij ruzies tussen leerlingen. Hij/zij verleent eerste hulp bij ongelukken en/of schakelt zo snel mogelijk bevoegde personen in.

Wat verdiend een conciërge?

Minimum en maximum salaris voor Conciërges – van € 1.450 tot € 3.418 per maand – 2022. Het aanvangssalaris van een Conciërges bedraag meestal tussen de € 1.450 en € 2.349 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.797 en € 2.784 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdient een conciërge per uur?

Het gemiddelde conciërge salaris in Nederland is € 27.830 per jaar of € 14,27 per uur.

Hoeveel verdien je als conciërge?

Related Posts