Wat houdt een supervisor in?

Wat houdt een supervisor in?

Wat is een Supervisor? ‘Supervisor’ is in de oorspronkelijke zin van het woord een titel die iemand krijgt wanneer hij of zij leiding geeft aan anderen en ook de verantwoordelijkheid heeft over de acties van anderen. Het is een Engelse term die in het Nederlands lang niet overal gebruikt wordt.

Wat doe je als regio manager?

Een Regiomanager geeft leiding aan medewerkers van een bedrijf in een bepaalde regio. Vaak heeft dit bedrijf meerdere filialen in dezelfde regio. De Regiomanager zorgt er samen met zijn team voor dat vestigingsdoelstellingen worden gehaald.

Wat verdien je als Treinverkeersleider?

Het salaris van de Treindienstleider, of het salaris van een Trenverkeersleider ligt tussen de €2.619,- en €4.157,- bruto per maand. Hierin zit vaak een onregelmatigheidstoeslag vanwege de onregelmatige werktijden. Daarnaast bevatten de arbeidsvoorwaarden een vakantietoeslag en vakantiedagen.

Wat verdient een formulemanager?

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: Min €4306 – Max €5600 bruto per maand
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 38

Wat betekent rayonleider?

Een rayonmanager is iemand die verantwoordelijk is voor het functioneren van het bedrijf of organisatie binnen een bepaald (werk)gebied. Dat kan een geografisch gebied zijn maar ook een bepaalde tak of afdeling binnen een bedrijf.

Wat verdien je als verkeersleider bij ProRail?

Gemiddelde ProRail-Treinverkeersleider (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 3.042, hetgeen gelijk is aan het landelijk gemiddelde.

Wat is het salaris van een verkeersregelaar?

Wat verdient een Verkeersregelaar? Beroepsverkeersregelaars kunnen rekenen op een salaris tussen €1800,- en €2500,- bruto per maand bij een fulltime diensverband.

Related Posts