Wat is de echte naam van Tom Jones?

Wat is de echte naam van Tom Jones?

Sir Tom Jones mag dan een Welshe achternaam hebben, hij is eigenlijk geboren als Thomas John Woodward. De eerste keer dat zijn manager Gordon Mills hem hoorde zingen, overtuigde hij de jonge muzikant om de meisjesnaam van zijn moeder, Jones, te gebruiken.

Waar is Tom Jones geboren?

Treforest, Pontypridd, Verenigd Koninkrijk
Tom Jones/Geboorteplaats

Wat weet je van Tom Jones?

Sir Thomas John Woodward OBE, beter bekend als Tom Jones (Pontypridd (Wales), 7 juni 1940) is een Britse popzanger, afkomstig uit Zuid-Wales. Hij scoorde vanaf 1965 verschillende hits, zoals It’s not unusual, Delilah, Green, Green Grass of Home en She’s a lady.

Wie zijn de ouders van Tom Jones?

Freda Jones
Thomas Woodward
Tom Jones/Ouders

Hoeveel kinderen Tom Jones?

Jonathan Berkery
Mark Woodward
Tom Jones/Kinderen

Met wie was Tom Jones getrouwd?

Linda Woodwardgeh. 1957–2016
Tom Jones/Huwelijkspartner

Waar woont Tom Jones?

Ondertussen woont Tom afwisselend in Los Angeles en Wales. Samen met zijn jeugdliefde Melinda, de vrouw met wie hij al meer dan vijftig jaar is getrouwd, geniet hij van hun zoon, kleinkinderen en het goede leven.

Playboys. Tom Jones wordt op 7 juni 1940 geboren als Thomas Jones Woodward in Trefforest, een klein dorpje in Wales. Tom groeit op in een mijnwerkersgezin. Op twaalfjarige leeftijd krijgt hij tuberculose waardoor hij ruim twee jaar ziek thuis zit.

Tom Jones staat gekend als een womanizer en ladykiller. Nog voordat hij wereldberoemd zou worden, werd hij in Wales al ‘Tiger Tom’ genoemd. Hij beweerde dat hij op het toppunt van zijn carrière 250 groupies per jaar alle kanten van de slaapkamer heeft laten zien.

Treforest, Pontypridd, Verenigd KoninkrijkTom Jones / Geboorteplaats

Freda Jones

Jonathan Berkery

Linda WoodwardTom Jones / Huwelijkspartner (geh. 1957–2016)

Waarom Sir Tom Jones?

Welke leeftijd heeft Tom Jones?

81 jaar (7 juni 1940)Tom Jones / Leeftijd

Hoeveel vrouwen Tom Jones?

Bovendien vertelde Tom Jones (79) ooit zelf dat hij op het hoogtepunt van zijn succes makkelijk met 250 vrouwen per jaar seks had.

Hoe oud is Sir Tom Jones?

Hoeveel vrouwen heeft Tom Jones?

Related Posts