Wat is de zachtste wc-papier?

Wat is de zachtste wc-papier?

De Scottex wc-rol is zacht en sterk toiletpapier met twee lagen. Het bestaat uit 100% gerecycled papier: goed voor het milieu. Gebruikers beoordelen dit wc-papier met een 4 van de 5 sterren.

Hoeveel laags is Page zacht en sterk?

Het papier is zacht en sterk. Page is een twee-laags toiletpapier. Bevat een FSC keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft je de zekerheid dat de grondstof voor dit toiletpapier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen met aandacht voor mens, dier en milieu.

Hoeveel laags is Page toiletpapier?

Toiletpapier 2 laags Compleet Schoon.

Waarom Van voor naar achter afvegen?

Sommige regels zijn er om gebroken te worden, maar van voor naar achter vegen hoort daar niet bij. Ziektekiemen kunnen zo op de verkeerde plaats terechtkomen, wat problemen aan de voorkant kan veroorzaken – vooral bij meisjes en vrouwen kan dit het risico op blaasontsteking vergroten.

De Artex wc-rol is zacht en sterk toiletpapier met 3 lagen. Het bestaat uit 100% gerecycled papier: goed voor het milieu. Gebruikers beoordelen dit wc-papier met een dikke voldoende.

Waar koop ik het goedkoopste toiletpapier?

Goedkoopste Toiletpapier

Winkel Naam Prijs bij 1 rol
Kruidvat Kruidvat Zacht & Sterk Toiletpapier € 0,25
Aldi Solo 3-laags toiletpapier € 0,28
Jumbo Jumbo Zacht & Sterk 3-laags € 0,29
Albert Heijn AH Basic Toiletpapier 3-laags € 0,29

Hoeveel laags is Page Kussenzacht?

Page toiletpapier – 32 rollen – Kussenzacht wc papier – 3-laags – voordeelverpakking Page Kussenzacht wc papier is zóóó heerlijk zacht en ook nog eens sterk.

Waarom is wc papier zo duur?

Prijzen omhoog De schaarste in grondstoffen voor papier, zorgt er dus ook voor dat de prijzen flink omhoog gingen. Enne, toiletpapier is uiteraard ook papier en dreigt ook een schaars goed te worden. “De prijs van de basisgrondstof is sinds begin dit jaar al verdubbeld.

Related Posts