Wat is dermablend?

Wat is dermablend?

De nieuwste foundation van Vichy is Dermablend. Een dekkende en corrigerende foundation. Perfect voor mensen met acné, roodheden en hyperpigmentatie. Belooft een heleboel dus.

Hoe gebruik je dermablend?

  1. Dermablend alleen aanbrengen op probleemzones (dus alleen op je wangen of neus wanneer je couperose hebt, of op het gedeelte waar pigmentvlekken zitten).
  2. Dermablend gebruiken als concealer door oneffenheden aan te stippen.

Welke kleur foundation Vichy?

De kleur van je huid Een lichte en een getinte huid kunnen een roze of gele tint hebben, bij een donkere huid is dat minder het geval. Welke kleur foundation je nodig hebt, is dus per persoon verschillend. Kies je niet de juiste kleur, dan kan je een onnatuurlijke gele of oranje gloed krijgen.

Wat is 3D Foundation?

Waarom Dermablend 3D correctie foundation? Deze Dermablend foundation heet niet voor niets 3D-correctie, want het biedt een egaliserende, zeer hoge dekking die het oppervlak van een vette en/of acne-gevoelige er gladder, egaler doet uitzien en de zichtbaarheid van puistjes minimaliseert.

Is Vichy hypoallergeen?

Daarnaast is het goed om te weten dat alle Vichy producten, ongeacht of ze wel of geen geurstoffen bevatten, hypoallergeen zijn. Dat betekent dat ze zo geformuleerd zijn en zijn getest om zo min mogelijk irritatie op te wekken bij een gevoelige huid.

Wat voor huidverzorging heb ik nodig?

Wat je huidtype ook is, je huidverzorgingsroutine bestaat uit minimaal 4 producten: een milde gezichtsreiniger, een exfoliant, een dagcrème met minimaal SPF 30 en een nachtcrème. Deze producten zijn het minimale wat je nodig hebt om je huid langdurig gezond en stralend te houden.

Is Vichy parfumvrij?

Met een zeer gevoelige huid moet je oppassen voor producten die kleurstoffen en parfum bevatten. Daarnaast is het goed om te weten dat alle Vichy producten, ongeacht of ze wel of geen geurstoffen bevatten, hypoallergeen zijn.

Is Vichy natuurlijk?

De gezichtsmist heeft maar één natuurlijk ingrediënt, het pure mineraliserend water van Vichy, en is volledig natuurlijk en biologisch. Er zijn bijvoorbeeld geen natuurlijke ingrediënten zo effectief gebleken voor een acne-gevoelige huid met puistjes en andere zuiverheden zoals salicylzuur en benzoylperoxide.

Hoe weet ik wat voor type huid Ik heb?

Een schoonheidsspecialiste kan jou het beste vertellen wat jouw huidtype is door middel van huidmetingen. Met zo’n huidtype test wordt je huidtype en huidconditie bepaald.

Wat zit er in Vichy producten?

Sommige natuurlijke conserveringsmiddelen die Vichy gebruikt in plaats van parabenen, omvatten:

  • Natriumbenzoaat.
  • Natriumdehydroacetaat.
  • Sodium sulfaat.
  • Vitamine E.
  • O-Cymen-5-OL.
  • Phenoxyethanol.

Related Posts