Wat is een GDB?

Wat is een GDB?

Een GDB aangifte is een aangifte dat dient ten behoeve van de import van bepaalde diervoeders en levensmiddelen. Een Europese verordening regelt de zaken ten aanzien van de zogenaamde ‘Gemeenschappelijk Document van Binnenkomst’ voor de aangifte van goederen.

Wat is het verschil tussen GPX en GDB?

Een GDB bestand is geschreven in machinetaal en is daardoor met bijvoorbeeld je tekstverwerker niet leesbaar. Een GPX bestand is in zogenaand XML format – als je dat bekijkt met een tekstverwerker kun je bijvoorbeeld de coördinaten van dat bestand gewoon lezen.

Hoe open ik GDB-bestanden?

Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u met de rechtermuisknop klikken en naar ‘Eigenschappen’ en vervolgens naar ‘Bestandstype’ gaan. Selecteer op een Mac “Meer info” en “Kind”. Hoogstwaarschijnlijk zult u zien dat GDB-bestanden worden beschouwd als Database Files.

Wat is GDB douane?

Gemeenschappelijk Document van Binnenkomst (GDB) Er zijn producten waarvan het NVWA eerst een monster wil nemen voordat deze vrijgegeven worden voor import in de EU. Deze monstername wordt gedaan bij een erkende inspectielocatie.

Wat is het verschil tussen GPX en GPS?

een fietstocht zijn, maar ook een wandeling. Die route zet je in je GPS en je GPS leidt je dan langs de route. Een GPS kent twee soorten routes: waypointroutes (in je GPS routes genoemd) en tracks (in sommige GPS-en ook wel sporen genoemd). De meeste routes en tracks worden opgeslagen als een GPX-bestand.

Wat kan ik met een GPX-bestand?

Een GPX-bestand, ook wel een GPS-exchange format file genoemd, is simpelweg een tekstbestande met geografische information zoals routes, wegen en waypoints die hierin zijn opgeslagen. Een GPS-toestel wordt dan gebruikt om een GPX-bestand uit lezen en weer te geven op je scherm.

Wat kan ik met een GPX bestand?

Wat is een veterinaire controle?

Veterinaire controles zijn de verificaties die worden verricht om vast te stellen of dieren en producten geen gevaar opleveren voor de gezondheid van mens of dier. Deze controles hebben betrekking op producten van dierlijke oorsprong en levende dieren.

Hoe gebruik je GPX?

Als je een fiets- of wandelgps hebt, of een smartphone (of tablet) met gps-functie, dan kun je gpx gebruiken. Je downloadt het bestandje op je toestel en opent het vervolgens met een app. De meeste van die apps zijn gratis; je vindt er heel wat verschillende in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Welke app kan GPX lezen?

Dit is onze selectie:

  • Komoot. De app van Komoot biedt routes, een planner en navigatie aan voor wandelaars, lopers en fietsers.
  • Wandelknooppunt. Wandelknooppunt is een wandelapp die uitsluitend werkt op het knooppuntennetwerk.
  • Osmand.
  • Gaia GPS.
  • GPX viewer.
  • View Ranger.
  • Topo GPS.
  • Guru Maps.

Related Posts