Wat is een Keef?

Wat is een Keef?

Kief is de rauwe vorm van hasj. Hasj wordt gemaakt van een grote hoeveelheid kief, waarna hitte en druk wordt gebruikt om er een zachte, compacte bal van te vormen.

Hoe maak je Skuff?

Skuff is de naam voor de THC-kristallen verkregen van de toppen en/of de kristalrijke bladeren van een wietplant wanneer deze toppen en bladeren (licht) worden vermalen en het maalsel wordt gezeefd door een fijne zeef.

Is kief sterk?

Met kief bedoelen we de kleine trichomen die van de toppen loskomen als je ze vermaalt of beetpakt. Daarom is kief een stuk sterker dan het roken van gewone, gedroogde wiettoppen.

Welke luchtvochtigheid wiet?

Jonge cannabisplanten gedijen het best bij een RV van tussen de 50-70%. Dit is ideaal voor de gehele groeiperiode. Moederplanten doen het ook uitstekend in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid. Lage luchtvochtigheid, zelfs wanneer het niet erg warm is, kan de groei van de planten verstoren.

Hoeveel kost 1 gram kief?

Cocaïne kost gemiddeld 50 tot 55 euro per gram, maar ook hier kunnen de prijzen verschillen.

Kan je kief kopen?

Als je grote hoeveelheden thuis wilt verwerken, kun je een kief doos kopen, die twee kamers heeft: één voor het zeven van cannabis en één voor het vangen van kief. Terwijl je de cannabis bloem schudt, vallen de trichomen eraf, worden ze door het gaasscherm gezeefd en komen ze in de kamer terecht.

Hoe maak je je eigen hasj?

Meestal zitten deze trichomen op bladeren die zich dicht bij de top bevinden of daaruit groeien. Gewoon blad zonder witte kristallen is niet geschikt om hasj te maken. Meestal wordt hasj gemaakt van het afval van het knippen van de toppen, het zogeheten knipafval. Close-up trichomen die de THC van de Hasj bevatten.

Kan je kief roken?

Het lijkt op poeder, maar bestaat eigenlijk uit piepkleine stukjes kleverige, gekristalliseerde hars. Kief verzamelt zich op de bodem van potten en grinders en kan op verschillende manieren worden gebruikt: je kunt kief roken, je kunt het eten, en je kunt er zelfs hasj van maken.

Hoe lang blijft kief goed?

Oude wiet kun je het beste weggooien.

Welke temperatuur wiet?

De temperatuur moet ongeveer 6°C schommelen tussen de dag en de nacht. Als je dus in de vegetatieve fase een nachttemperatuur (licht uit) hebt van 21°C, houd je 27°C aan overdag (lichten aan). In de bloeiperiode ligt de ideale temperatuur op ongeveer 18°C tijdens de nachten en 24°C overdag.

Related Posts