Wat is een Vlakspoel toilet?

Wat is een Vlakspoel toilet?

Een vlakspoel toilet is wel voorzien van een plateau, waar uw boodschap op valt. Hierdoor heeft u geen last van gespetter terwijl u op de wc zit. Ook daarom is het vlakspoel toilet een populaire keuze bij oudere mensen. Aan de andere kant kan een vlakspoel toilet wel meer spetteren wanneer mannen staand plassen.

Waar moet je op letten bij een hangend toilet?

Let bij de aanschaf van een hangend toilet ook goed op de hartafstand van de bevestigingspunten van het toilet. Dit is belangrijk wanneer u al een inbouwreservoir heeft en de huidige toiletpot wilt vervangen. De hartafstand moet namelijk wel gelijk zijn.

Waar op letten aanschaf toiletpot?

Waar op letten bij aanschaf toilet?

Een vlakspoel toilet heeft een plateau dat zichtbaar is in de wc, hierop komt de ‘boodschap’ terecht voordat je de wc doortrekt. Dankzij dit plateau hebben vlakspoel wc’s vaak een iets bollere vorm, zodat het water vanaf het plateau terecht komt in de afvoer naar het riool.

Wat is een compacte wc?

Een compact toilet is speciaal gemaakt voor kleine badkamers en toiletten en is tot wel 5 centimeter korter dan een standaard toilet.

Hoe diep toiletruimte?

Diepte toiletpot Een compact of verkort toilet heeft een diepte van 47 tot 49 cm. Het verlengstuk aan de achterkant van het wc is hier niet zo lang. Ideaal wanneer je toiletruimte vrij klein is en je meer beenruimte wilt. Een standaardtoilet heeft een diepte van 53 centimeter.

Wat is AO uitgang wc?

Een Achter Onder aansluiting komt veelvuldig voor als toiletafvoer aansluiting. Bij een AO aansluiting gaat de afvoer naar onder richting de vloer, zoveel mogelijk richting de achterkant van het toilet.

Welke wc is het beste?

De betaalbare, stijlvolle Plieger Zano is het beste toilet uit onze test. Dit toilet is net zo goed als concurrerende toiletpotten van Villeroy en Boch, maar dan tegen een veel lagere prijs. De Plieger Zano is een modern hangend toilet, dat ook nog eens randloos is.

Wat zijn de afmetingen van een toilet?

Afmetingen toilet afgestemd op het huishouden. Voor afmetingen toilet is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk om rekening te houden met de lichaamslengte van de personen in huis, die dagelijks gebruik moeten maken van het toilet. Dit kan best lastig zijn, omdat niet iedereen natuurlijk dezelfde lengte heeft.

Wat is de breedte van een toilet?

De gemiddelde toilet heeft een breedte van ongeveer 40 centimeter. Voor een gewenste functionaliteit moet aan elke kant van het toilet minstens 20 cm vrij zijn. Dit is in totaal 80 cm, wat een minimum is. De standaard hoogte van een toilet bedraagt een minimum van 30 cm gemeten vanaf de betegelde vloer tot de rand van de toiletpot.

Wat is de standaard hoogte van een toilet?

De standaard hoogte van een toilet bedraagt een minimum van 30 cm gemeten vanaf de betegelde vloer tot de rand van de toiletpot. De meeste standaardmaten die worden aangegeven zijn gemeten vanaf de vloer tot de rand van de pot en niet de rand van de bril. Een standaard hoogte ligt meestal tussen de 40 en 45 cm. Afmetingen toilet en toilet diepte

Wat is de spoeltechniek van een toilet?

Bij de aanschaf van een toilet zijn er qua spoeltechnieken ook verschillende toiletten waar u uit kunt kiezen. Er zijn namelijk twee spoeltechnieken: vlakspoel en diepspoel. Het verschil in deze spoeltechnieken zit hem eigenlijk in het plateau in het toilet. Zo is dit plateau bij een vlakspoel toilet wel aanwezig en bij een diepspoel toilet niet.

Related Posts