Wat is het bouwjaar van een auto Belgie?

Wat is het bouwjaar van een auto Belgie?

Chassinummer of framenummer De enige echte manier om het bouwjaar van een auto te achterhalen is door te kijken naar dit nummer. Het bouwjaar kan worden afgelezen door te kijken naar het cijfer op de tiende plaats. Aan de hand van een tabel kan worden nagegaan in welk jaar de auto gefabriceerd is.

Wat is het bouwjaar van een auto?

Het bouwjaar van een auto uit Nederland is eenvoudig te achterhalen door een kentekencheck bij de RDW te doen. Dit kun u eenvoudig doen door het kenteken online in te voeren. Op het rapport dat u hieruit krijgt vindt u dan de zogenaamde ‘datum eerste tenaamstelling’.

Waar vind ik de uitvoering van mijn auto?

Elke auto heeft een unieke identificatiecode die in het chassis van het voertuig gegraveerd staat. Dit zogenaamde chassisnummer (of in het Engels “Vehicle Identification Number”) kan gebruikt worden om allerlei informatie over een voertuig te vinden.

Welke uitvoering Volvo heb ik?

Welke uitvoering je exact hebt staat ook op de sticker die op de B-stijl zit als je het rechter achterportier open doet.

Is mijn wagen ingeschreven?

Volg de status van uw aanvraag online Ga naar de rubriek “Mijn auto, mijn plaat ” op onze website en gebruik het nummer in de x12-sectie van uw formulier of uw chassisnummer.

Wat is een berline?

Een sedan, ook wel berline genoemd, is een carrosserievorm voor een auto met vier portieren en een kofferdeksel waarbij de bagageruimte ofwel de kofferbak meestal niet via het bestuurdersgedeelte bereikt kan worden. De bagageruimte is een afzonderlijke afgesloten kofferbak.

Hoe noem je een 3 deurs auto?

De hatchback Een hatchback heeft geen kont, maar een bagageruimte die bereikt kan worden vanuit de passagiersruimte. Omdat er geen echte kofferbak is, wordt de achterklep ook als deur gezien. Een hatchback is daarom altijd uitgevoerd als 3-deurs of 5-deurs.

Related Posts