Wat kan ik doen als mijn telefoon niet meer wil opladen?

Wat kan ik doen als mijn telefoon niet meer wil opladen?

Problemen met de oplader Probeer het eens met een officiële oplader. Als dat niet werkt zou het probleem aan het kabeltje kunnen liggen. Probeer op te laden met een ander kabeltje en mogelijk lukt het nu wel. Dan zou het nog aan de adapter kunnen liggen en even een andere adapter gebruiken zorgt voor meer antwoorden.

Waarom werkt Powerbank niet?

Probeer een andere kabel te gebruiken, als je een andere kabel hebt om de powerbank op te laden. Je kan de meegeleverde micro USB-kabel ook controleren door een ander product op te laden met behulp van een correct stopcontact. Gebruik een werkende adapter om dit te controleren.

Check of de kabel en de oplader werken. Probeer ze met een ander apparaat. Check of de kabel goed is aangesloten op de oplader en je telefoon. Check of de poort van je telefoon geen stof of pluisjes bevat.

Wat moet je doen als het bliksemt?

Wat moet je doen als het bliksemt?

 1. Zoek onderdak!
 2. Ga niet te dicht bij een raam zitten.
 3. Is er geen onderdak in de buurt?
 4. Blijf uit de buurt van metalen dingen of hoge punten.
 5. Ga niet op of in het water en blijf uit de buurt van de zee, meertjes, zwembaden en rivieren.
 6. Gebruik GEEN paraplu.

Kan je je telefoon opladen als het onweert?

Haal dus altijd gelijk de stekkers van alle elektrische apparatuur uit het stopcontact als het onweert. Zelfs de oplader van uw mobiele telefoon. Blikseminslag kan er namelijk voor zorgen dat alle stoppen doorslaan en dat de apparaten onherstelbare schade oplopen.

Kan bliksem inslaan op telefoon?

Een mobiele telefoon is dus veel te klein om de bliksem naar zich toe te leiden, niet door middel van het metaal en ook niet door de uitgezonden elektromagnetische golven. Toch kunnen mensen die mobiel telefoneren aanzienlijk ergere verwondingen oplopen dan mensen die ‘gewoon’ door de bliksem worden geraakt.

Kan mijn Samsung niet meer opladen?

Als je Samsung-tablet of -telefoon niet oplaadt, hoewel de oplader is aangesloten, werkt de oplader mogelijk niet goed, kan de kabel defect zijn of de oplaadport van het toestel is beschadigd. Houd er rekening mee dat materialen zoals stof, vuil, vocht, etc.

Wat moet je vooral niet doen als het onweert?

8x dít moet je vooral niet doen als het onweert

 1. Blijf liever niet buiten (vooral niet in een open veld)
 2. Blijf uit de buurt van hoge punten.
 3. Schuil niet onder een boom.
 4. Ga niet het water op.
 5. Houd stekkers en elektronische apparaten beter niet in het stopcontact.
 6. Ga niet onder de douche.

Waar ben je het veiligst als het onweert?

Ga naar binnen als het onweert Binnenshuis is de veiligste plek. Maar als je geen stevig gebouw in de buurt hebt, kun je je toevlucht ook zoeken in een afgesloten auto. De kooivormige autoconstructie van geleidend materiaal werkt als een zogeheten ‘Kooi van Faraday’.

Related Posts