Wat kan je met Local Guide punten?

Wat kan je met Local Guide punten?

Punten voor Local Guides Geef een plaats een beoordeling, beschrijf je ervaringen in reviews, deel foto’s en video’s, bied inzicht met antwoorden, reageer op vragen over een plaats, update informatie met plaatsbewerkingen, voeg ontbrekende plaatsen toe of verifieer informatie door feiten te checken.

Kan je geld verdienen met Google Maps?

Als je je aanmeldt als Local Guide, kun je content bijdragen aan Google Maps en punten verdienen als deze wordt gepubliceerd. Verzamel punten om een hoger niveau te bereiken en maak gebruik van speciale voordelen voor Local Guides.

Hoe word je Local Guide?

Word een Local Guide Meld je aan met je Google-account en selecteer je huidige locatie. Voor elke plaats die je reviewt, fotografeert, toevoegt, bewerkt of van aanvullende informatie voorziet op Google Maps, verdien je punten om nieuwe voordelen te ontgrendelen.

Wat is Local Google Com?

Iedereen met een Google-account kan Google local guide worden en reviews en andere informatie delen over plaatsen die hij goed kent. Voor die plaatsen geldt maar één voorwaarde: ze moeten als locatie bestaan in Google Maps.

Hoe verdien je Google Play tegoed?

Verdien Google Play Store tegoed

  1. Download de app in de Play Store; Dat kan via: Google Opinion Rewards in de Play Store;
  2. Kies het juiste account; Met dit Google-account ga je tegoed verdienen.
  3. Vul de gevraagde gegevens in; Denk daarbij aan leeftijd, geslacht en jouw locatie.
  4. Wacht op een enquête van Google.

Wat heb je aan Google punten?

Bij iedere bestede euro in de Google-winkel krijg je één punt. Deze kun je vervolgens inwisselen voor tegoed. Dit tegoed gebruik je vervolgens om apps, films, games, boeken en abonnementen met korting aan te schaffen, of zelfs helemaal gratis.

Hoe vraag je om een recensie?

Bedrijfseigenaren (of hun werknemers) hebben nooit de tijd om klanten om beoordelingen te vragen. Ze weten gewoon niet wat ze moeten vragen, hoe ze moeten vragen of wanneer ze moeten vragen. Je moet persoonlijk om een ​​beoordeling vragen en de e-mail als follow-up of herinnering laten dienen.

Hoe gebruik ik Google Play kaart?

Ga naar play.google.com/redeem. Geef je code op. Klik op Inwisselen….

  1. Doorloop het betalingsproces totdat de betaalmethode wordt weergegeven.
  2. Selecteer naast de betaalmethode de pijl-omlaag. Inwisselen.
  3. Geef je code op.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Related Posts