Wat kan je met Nissan Connect?

Wat kan je met Nissan Connect?

Het voordeel voor de klant is de naadloze en intuïtieve integratie van zijn smartphone met het voertuig. Daarbij is er de mogelijkheid om Over The Air (OTA) navigatie- en software-updates te downloaden. Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard op alle uitvoeringen, met uitzondering van de basisversie Visia.

Heeft mijn auto Nissan Connect?

Bekijk aan de hand van de onderstaande modelinformatie welke Nissan-app compatibel is met uw voertuig. Als u niet zeker weet uit welk jaar uw model komt, kunt u hier contact opnemen met uw plaatselijke dealer of klantenservice.

Welke app voor Nissan Leaf?

nissanconnect services app(2) Met NissanConnect Services**, exclusief ontworpen voor de Nissan LEAF, kunt u optimaal profiteren van de vele unieke functies van uw volledig elektrische voertuig.

Waarom werkt Nissan Connect niet?

Zorg ervoor dat uw auto in een gebied staat met een goede verbinding. Schakel het infotainmentsysteem in uw auto in. Vanaf de startpagina gaat u vervolgens naar Info > NissanConnect Services > Informatiekanalen > Accountinformatie > Autokoppelcode. Krijgt u de map Accountinformatie niet te zien?

Hoe werkt Apple CarPlay Nissan Qashqai?

Zodra u Apple CarPlay of Android Auto in uw Qashqai heeft, hoeft u alleen nog maar uw smartphone via een kabel aan te sluiten en kunt u die systemen gebruiken. Na recente updates heb je nu de mogelijkheid om Google Maps of Waze te gebruiken voor navigatie – zelfs op de iPhone na de iOS 12-update .

Hoe werkt Nissan Connect app?

Aanmelden is snel en gemakkelijk. Er zijn slechts drie simpele stappen nodig: Registreer u in You+Nissan en activeer de gratis diensten, download de NissanConnect App, daarna Koppel uw smartphone (Android via Bluetooth, iOS via USB). U kunt daarna apps en diensten aanpassen zoals u wilt.

Kan niet inloggen Nissan Connect?

Heeft Nissan Qashqai Apple CarPlay?

Apple CarPlay en Android Auto in de Nissan Qashqai Hij zal standaard beschikbaar zijn op alle uitrustingsniveaus, behalve de Visia-uitvoering op instapniveau. Zodra u Apple CarPlay of Android Auto in uw Qashqai heeft, hoeft u alleen nog maar uw smartphone via een kabel aan te sluiten en kunt u die systemen gebruiken.

Related Posts