Wat kost een massage tafel?

Wat kost een massage tafel?

Er zijn veel factoren die de prijs van een massagetafel beïnvloeden. De prijzen lopen dan ook behoorlijk uiteen. Zo kun je een massagetafel van net iets onder de 200 euro bij DeMassageWinkel.com kopen en kan je bij ons ook terecht voor een behandeltafel van meer dan 4.000 euro.

Wat is een goede massage tafel?

Massagetafel reviews – top 5

  • TecTake Mobiele 3 zones. De mobiele aluminium massagetafel 3 zones heeft een dikke bekleding van 5 cm en zorgt voor extra ligcomfort.
  • TecTake 2 zones mobiele.
  • vidaXL 110041.
  • Yogistar Massagetafel.
  • Msp Massagebank.

Hoe kies ik een massagetafel?

Het type behandeling dat je uitvoert is een belangrijke factor in de breedte van je massagetafel. Bij zwaardere massages (sport- en herstelmassages), is het vaak fijner om een smallere massagetafel te hebben. Bij dit soort massages zet je meer kracht. Hoe breder de tafel, hoe verder je over je cliënt heen moet reiken.

Wat heb je aan bij een massage?

Een professionele massagetherapeut zal je nooit vragen om meer kleding uit te doen dan waar je je zelf comfortabel bij voelt. Het is dus helemaal niet nodig om je hier zorgen over te maken. De massage draait om jou en het creëren van een aangename omgeving waarin je je helemaal kan ontspannen.

Hoe kies je een massagetafel?

De stelregel is: sta rechtop met je armen langs je lijf en maak je handen tot een vuist. Je vuist is de hoogte waarop de massagetafel op de juiste hoogte staat. Maar dit is niet gebeiteld in steen. Het hangt af van jouw werkhouding; staand of zittend.

Hoeveel kilo kan een massagetafel dragen?

Draagvermogen van een massagetafel Een normale massagetafel kan ongeveer 200 kilo dragen en dat is in de meeste gevallen wel voldoende. Zit je tijdens de massage zelf ook op de tafel of pas je stevige en dynamische massagetechnieken toe? Dan adviseer ik een draagvermogen van minimaal 300 kilo.

Related Posts