Wat kost het bekleden van een auto?

Wat kost het bekleden van een auto?

Prijzen overzicht auto laten bekleden

Op basis van zelf afleveren;
Volledige auto bekleden in leer of stof (2 voorstoelen, achterbank, hoofdsteunen, deurpanelen): € 1450,-
Losse onderdelen;
2 Voorstoelen: € 725,-
Achterbank: € 725,-

Wat kost leder inbouw?

De kosten om het interieur te laten bekleden met leder van een auto uit de gemiddelde klasse (denk aan een golf, astra, peugeot 407 etc.) bedraagt gemiddeld zo’n € 2000,- excl. BTW. Inclusief de BTW betaald u dus al snel meer dan 2500 euro.

Hoe kan ik mijn auto pimpen?

Dan wil je vast ook een finishing touch voor je auto interieur styling. Dat krijg je voor elkaar met bijvoorbeeld nieuwe autostoelhoezen. Ook kun je jouw auto pimpen met stuurhoezen. Vergeet ook de pook niet en style deze met een van de pookhoezen en pookknoppen.

Wat kost leren bekleding auto?

De kosten om het interieur te laten bekleden met leder, van een auto in gelijke klasse als bovenstaand voorbeeld, bedraagt gemiddeld zo’n € 2000,- excl. BTW. Inclusief de BTW betaalt u als klant uiteindelijk tussen de € 2200,- en € 2400,-.

Wat kost het bekleden van een dashboard?

Er zijn een paar goede interieur bedrijven die dat dashboard paneel kunnen beplakken met Alcantara. Zal hooguit Max € 200-300,- Euro kosten om te laten doen. Als je “auto interieur bekleden” Googled krijg je een lijst van bedrijven.

Wat is lederen bekleding?

Door de natuurlijke oorsprong van het materiaal is het, in tegenstelling tot kunststoffen, in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van het lichaam aan te nemen. Ook is leder een materiaal wat geen stof opneemt, hetgeen zeker voordelen biedt ten aanzien van een gezond leefklimaat in de auto.

Waarom lederen bekleding auto?

Leren bekleding geeft een luxere uitstraling aan je auto. Zowel leren als stoffen bekleding is verkrijgbaar in alle kleuren.

Related Posts