Wat kost het leggen van een betonvloer?

Wat kost het leggen van een betonvloer?

Gemiddelde kosten voor het storten van een betonvloer De gemiddelde kosten voor het leggen van een betonvloer liggen tussen de € 50,- en € 130,- per vierkante meter. Dit is inclusief materiaal en de arbeidsuren van de vloerenlegger.

Wat kost een betonvloer op zand?

De gemiddelde kosten voor het laten storten van een betonvloer zitten tussen 30 euro en 120 euro per m². Dit is inclusief beton en de mensen en incl btw. Als je er isolatie onder wilt kost dat 20 euro per m² extra en wil je het beton glad laten afwerken (vlinderen), dan kost dat 25 euro extra.

Hoeveel bespaart vloerisolatie?

Vloerisolatie bespaart minstens 15 procent op je stookkosten. Als je de kamervloer aan de onderkant isoleert, krijgt optrekkende kou geen kans. De geïsoleerde vloer houdt bovendien vocht tegen. Een goed geïsoleerd vloeroppervlak van 100 m² levert een energiebesparing op tot bijna € 350.

Wat kost een betonvloer met vloerverwarming?

De kosten van een gegoten betonvloer inclusief vloerverwarming liggen tussen de 120 en de 200 euro per vierkante meter inclusief materialen en plaatsing.

Wat kost betonvloer vlinderen?

De prijs van een gevlinderde betonvloer schommelt doorgaans tussen 50 en 130 euro per vierkante meter. De totale kostprijs wordt voornamelijk bepaald door de voorbereidingen die moeten gebeuren, de dikte van de vloer, de vorm van de kamer en het soort afwerking.

Hoeveel helpt vloerisolatie?

Vloerisolatie brengt de temperatuur van de vloer voelbaar omhoog: tot wel 4°C en met vloerverwarming zelfs meer. Geen koude vloer meer. Geen last meer van optrekkend vocht uit de kruipruimte. Geen last meer van tocht over de vloer.

Wat kost een betonvloer vlinderen?

Gevlinderde betonvloer prijzen De prijs van een gevlinderde betonvloer schommelt doorgaans tussen 50 en 130 euro per vierkante meter. De totale kostprijs wordt voornamelijk bepaald door de voorbereidingen die moeten gebeuren, de dikte van de vloer, de vorm van de kamer en het soort afwerking.

Wat kost beton erfverharding?

wie heeft er ervaring met betonklinkers als erfverharding met als ondergrond zand. Deze erfverharding zit op een punt waar de melktankauto indraait en stopt. Gezien de prijs ca13 euro/m2 t.o.v beton (klasse B55) 23 euro/2 wellicht een interssant alternatief.

Related Posts