Wat kost het om een nagelstudio te beginnen?

Wat kost het om een nagelstudio te beginnen?

Lesgeld

Lesgeld thuisstudie : 20 x € 59,00
Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig)

Wat heb je nodig om een nagelsalon te beginnen?

Dit klinkt voor de hand liggend, maar het is van groot belang om eerst veel ervaring op te doen in nagelstyling, voordat je een nagelstudio begint. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld een cursus of opleiding nagelstyling volgen. Dat kan onder andere online bij onderwijsinstellingen als LOI, NHA en de NTI.

Hoeveel verdient een nagelstyliste per maand?

De hoogte van het inkomen wordt ondere andere bepaalt door het aantal specialisaties dat men uit kan voeren, de markt waarop de specialist zich richt en het soort klanten dat in hun salon komt. Meestal verdient een nagelstylist maximaal zo’n € 2.000 bruto per maand gebaseerd op een fulltime baan.

Lees ook:   Welke insecten leven in de zee?

Hoe nagelstudio inrichten?

Misschien kun je wel een leuk zitje installeren in de hoek van je salon. Daarnaast is het goed om voor voldoende opbergruimte te zorgen. Zo oogt je salon veel groter en ontstaat er geen rommel. Om een kleine ruimte groter te laten lijken, kan je kleuraccenten toevoegen.

Hoe word je nagelstyliste?

Om een ​​nagelstyliste te worden, moet je een middelbare schooldiploma of GED hebben, minimaal 16 of 17 jaar oud zijn, een opleiding nagelstyliste voltooien en slagen voor een licentie-examen.

Welke opleiding voor nagelstyliste?

opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.

Opleiding Instituut Kosten
Eigen Nagelstudio Starten NHA Thuisstudies 769,-
Nagelstyliste NHA Thuisstudies 369,-
Nail Art NHA Thuisstudies 259,-
Phibrows Microblading – semi permanente make up Phi academy nederland -phinederland 2400,-

Hoeveel BTW betaald een nagelstyliste?

Diensten met 9% btw.

Hoeveel verdient een nagelstylist?

Kies je ervoor om in loondienst te gaan werken? Dan zul je om en nabij € 2.000,- bruto per maand gaan verdienen. Dit is gebaseerd op een fulltime baan. Het komt neer op een netto salaris van ruim € 1.600,-.

Lees ook:   Wat doen galwegen?

Wat moet je doen om nagelstyliste te worden?

Voor het uitoefenen van het beroep van nagelstyliste heb je geen speciale opleiding nodig. Belangrijk is dat je klanten tevreden zijn met het resultaat, het draait om vakmanschap. Branchevereniging Het Nagelgilde is opgericht met als doel het vak nagelstylist te professionaliseren tot een volwaardige ambacht.

Related Posts