Wat kost reparatie horloge?

Wat kost reparatie horloge?

Prijzen

zak- of polshorloge (handopwindbaar) zonder complicaties € 149,-
automatisch opwindbaar horloge zonder complicaties € 199,-
automaat met datum € 229,-
chronograaf € 385,-
Quartz (schoonmaken/oliën/pakkingen & batterij vervangen) € 119,-

Reparaties aan uw horloge vakkundig gedaan door onze uurwerkmakers

Reparaties B-merk
Basis service automaat standaard* € 135,00
Basis service automaat chronograaf* € 155,00
Kast en band polijsten € 85,00
Kast en band polijsten icm batterij / basis service bij Ebel € 60,00

Hoe duur is het om een ring te laten maken?

Wat kost het?

GOUD ZILVER
vergroten v.a. 22.95 8.95
1 maat 26.95 11.50
verkleinen 16.50 7.50
Hanger / munten

Wat kost een goudsmid?

Kosten van sieraden repareren Vergroten van een gouden damesring | vanaf €78,75. Vergroten van een gouden herenring | vanaf €90,- Solderen van een gouden gourmette of Venetiaans collier | vanaf €26,50. Op maat struiken van een trouwring of oprekken | €39,- (tot één maat, zonder soldeernaad of edelstenen)

Wat kost een nieuw glas in een horloge?

De prijzen van een nieuw glas liggen tussen de €35 en €90, afhankelijk van de maat, de vorm, de bolling en het materiaal dat uw horlogeglas heeft.

Hoe maak je een horloge waterdicht?

Bij het waterdicht maken van een horloge wordt een nieuwe O-ring (pakking) in het horloge geplaatst en meestal direct de batterij vervangen. Vervolgens wordt het gehele horloge compleet gereinigd met elektrosonische apparatuur. Daarna wordt het horloge met behulp van een vacuum apparaat waterdicht gemaakt.

Waarom loopt mijn horloge achter?

Indien uw horloge achter gaat lopen of regelmatig stil staat, dient de batterij vervangen te worden. De goede juwelier kan deze altijd voor u vervangen. Het is ook mogelijk dat de batterij nog voldoende spanning heeft. Dan ligt de stilstand niet aan de batterij maar aan een storing in het uurwerk.

Wat kost een diamantje in een ring?

Een losse diamant voor een ring kost al snel zo’n €3000. Een ring met een dezelfde diamant erin kost ongeveer €5000. Dit zijn natuurlijk gemiddelde prijzen, er zijn vanzelfsprekend goedkopere en duurdere ringen te vinden. Je kunt al een diamantje in een ring kopen vanaf zo’n €2000,-.

Wat kun je maken van 2 trouwringen?

Van 2 trouwringen en een armband is een herinneringssieraad gemaakt. De trouwringen zijn vermaakt tot een infinity teken waarbij de inscriptie aan de achterkant nog zichtbaar is.

Hoeveel kost trouwringen?

Het is op dat moment de mooiste persoon ter wereld, dus daar mag natuurlijk wel een mooie trouwring voor gekocht worden. In Nederland ligt de gemiddelde prijs voor een set trouwringen op zo’n 1.500 euro.

Kan je het glas van een horloge vervangen?

Een beschadigd horloge glas dient direct te worden vervangen als de stof- en/of waterdichtheid niet meer kan worden gegarandeerd. Wacht u te lang, dan kunnen de kosten door volgschade enorm oplopen. Door middel van professionele apparatuur, kunnen wij vrijwel elke vorm en type horloge glas vervangen.

Wat is het beste glas voor een horloge?

Saffierglas. Saffierglas is de mooiste en beste keuze wat betreft de bescherming van uw uurwerk. Het is bij uitstek de meest heldere en sterkste glassoort die wordt gebruikt bij het vervaardigen van een horloge.

Wat kost een horloge waterdicht maken?

Een uitzondering hierop is als je een waterdicht horloge hebt. Dan sturen we het naar de horlogemaker voor de vervanging van de batterij en het opnieuw waterdicht maken. De kosten hiervan zijn tussen de €25,- en €40,-.

Related Posts