Wat kost ticket naar Vietnam?

Wat kost ticket naar Vietnam?

Vliegen naar Vietnam

Goedkoopste vlucht gevonden € 537
Gemiddelde vliegtijd 11 uur 23 min
Goedkoopste maand om te vliegen maart
Populairste luchtvaartmaatschappijen Vietnam Airlines
Vluchten per week 6

Hoe lang is het vliegen naar Vietnam?

Ho Chi Minh City ligt op ruim 9.843,54 kilometer vliegafstand van Amsterdam (Schiphol). De gemiddelde vliegtijd naar deze stad met één overstap is 14 uur en 5 minuten.

Hoeveel vliegvelden heeft Vietnam?

Er zijn op het moment 11 internationale vliegvelden in Vietnam maar voor de meeste reizigers zijn alleen de internationale luchthavens van Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang en misschien Phu Quoc een optie.

Wat kost backpacken in Vietnam?

Budget per dag Vietnam Wat geef je per dag uit in Vietnam? Inclusief alles, dus activiteiten, transport, eten-drinken en accommodatie 370.000 tot 500.000 Vietnamese dong (€15 tot €20). Meer dan 625.000 dong (€25) per dag is als low-budget-backpacker in ieder geval echt niet nodig.

Hoelang vliegen naar Vietnam vanuit Brussel?

Vluchtinformatie van Brussel naar Vietnam

Goedkoopste vlucht gevonden € 521
Gemiddelde vliegtijd 11 uur 10 min
Goedkoopste maand om te vliegen mei
Populairste luchtvaartmaatschappijen Vietnam Airlines
Vluchten per week 1

Hoe lang is het vliegen naar Thailand?

De vliegduur naar Thailand bedraagt bijna 11 uur met KLM en er is geen overstap. Je kunt dus rustig blijven zitten. Op de terugweg duurt het een uurtje langer, je bent dan ongeveer 12 uur onderweg.

Wat kost Vietnam per dag?

Afhankelijk van je reisstijl kun je in Vietnam al voor €35 per persoon per dag rondkomen. Deze schatting is gebaseerd op de optelsom van alle kosten, incl. vliegtickets, hotels, vervoer, eten, entree etc. Let erop dat je het natuurlijk zo duur of goedkoop kunt maken als je wilt.

Is Vietnam veilig voor backpackers?

Backpacken in Vietnam is bijzonder. Dit land is bij uitstek een van de tofste landen om te gaan backpacken in zuid oost Azië. Het is veilig, makkelijk te bereizen, goedkoop, avontuurlijk en bovenal extreem divers aan bezienswaardigheden en natuur.

Wat is goedkoop in Vietnam?

Eten en drinken Een maaltijd kun je meestal al krijgen vanaf €1. Een heerlijke banh mi ( belegd stokbrood ) kost vaak zelfs minder dan een Euro. Simpel westers eten kun je krijgen vanaf €4 voor een maaltijd. Een pizza kost gemiddeld rond de 7 euro.

Hoelang vliegen van Belgie naar Vietnam?

De vluchttijd van Amsterdam naar Vietnam (Ho Chi Minhstad) is 14 uur en 5 minuten.

Kosten van vliegtickets Over het algemeen varieert de prijs van een ticket tussen de 450 en 900 Euro. Nemen we daar het gemiddelde van dan kom je op een prijs van 675 Euro.

Hoelang onderweg naar Bali?

Bali ligt namelijk ruim 10.000 kilometer verwijderd van Nederland en dat betekent dat je minstens 16 uur onderweg bent. In theorie zou dit qua afstand maar 12 uur moeten duren maar vrijwel alle airlines die naar Bali vliegen maken minstens 1 overstap.

Hoe vlieg je best naar Vietnam?

Hoe lang is het vliegen naar Vietnam?

Vertrek vanaf Aankomst op Vliegtijd
Amsterdam Nha Trang 15 tot 19 uur
Amsterdam Phú Quốc 15 tot 19 uur
Frankfurt am Main Ho Chi Minhstad 11,5 tot 13 uur
Frankfurt am Main Hanoi 11 tot 13 uur

Wat is een vluchtschema?

U heeft bericht ontvangen van de luchtvaartmaatschappij of de reisorganisatie dat uw vluchttijden veranderd zijn. Uw vluchttijden, ook wel vluchtschema, mag wijzigen tot twee weken voor vertrek zonder dat dit consequenties heeft voor de luchtvaartmaatschappij.

Hoe lang is het vliegen naar Sri Lanka?

Luchthaven Sri Lanka Er wordt vanaf Schiphol meerdere dagen per week via Dubai naar Colombo gevlogen. De vluchtduur, inclusief overstap, naar Sri Lanka bedraagt ca. 12 uur. Bandaranaike International Airport ligt bij Katunayake op ongeveer 30 kilometer van de hoofdstad Colombo.

Hoeveel kost 3 weken Vietnam?

Kostenvoorbeeld georganiseerd of zelf regelen

Georganiseerd p/p Zelf regelen
3-weekse rondreis €1300
Vliegtickets €600 Vliegtickets
Visumkosten €35 Visumkosten
Hotelovernachtingen Incl. Hotelovernachtingen

Wat kost 3 weken Vietnam?

Totale kosten en uitgaven Vietnam In totaal was ik 2052,11 kwijt voor 3 weken backpacken in Vietnam. Exclusief vliegticket en visum was dit 1351.11 euro, wat neer komt op 64,33 euro per dag inclusief accommodatie.

Hoe lang duurt de vlucht naar Vietnam?

Wat is de beste tijd om naar Vietnam te gaan?

Oktober, november, december, januari, februari en maart Feitelijk is dit de beste periode om naar Vietnam te reizen, de temperaturen zijn aangenaam en ten opzichte van de zomermaanden is de luchtvochtigheid relatief laag.

Hoe kan ik zien of mijn vlucht doorgaat?

Het Europees Consumenten Centrum (ECC) geeft u informatie over de regels bij vluchten. Bekijk daar of en hoe u schadevergoeding kunt verzoeken voor uw geannuleerde of vertraagde vlucht. Wijst de luchtvaartmaatschappij uw verzoek af?

Related Posts