Wat kost TomTom Go op mijn mobiel?

Wat kost TomTom Go op mijn mobiel?

Bij de Android-versie kun je iedere maand 75 kilometer gratis navigeren, daarna heb je een abonnement nodig. Dit kost 20 euro per jaar of 6 euro per maand. Overigens brengt TomTom binnenkort een update uit voor de Android-versie waarbij onder meer het abonnementsmodel zal wijzigen.

Hoe TomTom Go betalen?

TomTom Go nu met gezinsabonnement [poll] Daarvoor moet je wel een duurder abonnement afsluiten. Normaal kost TomTom Go €12,99 per jaar voor gebruik door één persoon. Wil je voortaan met het hele gezin gebruik maken van de navigatie-app, dan moet je overstappen naar de duurdere versie. Die kost €19,99 per jaar.

Wat is de beste navigatie-app voor iPhone?

Een stukje Hollandse trots: TomTom GO Navigation is een van de beste en fijnste navigatie-apps voor iOS. Mits je althans bereid bent om een paar euro per maand te betalen, want het maximumaantal van 75 kilometer in de gratis versie vliegt er zo doorheen.

Hoeveel apparaten TomTom Go?

Normaal kost TomTom Go €12,99 per jaar voor gebruik door één persoon. Wil je voortaan met het hele gezin gebruik maken van de navigatie-app, dan moet je overstappen naar de duurdere versie. Die kost €19,99 per jaar. TomTom heeft dus niet de functie Delen met Gezin zomaar ingeschakeld, maar vraagt er extra geld voor.

Wat kost TomTom Go voor iPhone?

TomTom GO Mobile is een navigatie-app voor de iPhone en iPad. De app is gratis te downloaden via de App Store en werkt op alle toestellen met iOS 11 of hoger.

Wat is de beste app voor navigatie?

1. Google Maps. Google Maps is de bekendste kaarten-app voor Android, en die reputatie is wat ons betreft meer dan terecht. De app heeft de meest gedetailleerde kaarten, met veel informatie over plekken op de kaart.

Hoe TomTom Go delen?

Wil je voortaan met het hele gezin gebruik maken van de navigatie-app, dan moet je overstappen naar de duurdere versie. Die kost €19,99 per jaar. TomTom heeft dus niet de functie Delen met Gezin zomaar ingeschakeld, maar vraagt er extra geld voor. Bij twee gezinsleden kan het al de moeite zijn.

Related Posts