Wat kun je doen met Droogtrommeldoekjes?

Wat kun je doen met Droogtrommeldoekjes?

Droogtrommeldoekjes zijn bedoeld om je kleding lekker te laten ruiken en extra zacht te maken, maar ze kunnen vanwege hun ontvettende, absorberende en antistatische werking nog veel meer dan dat. Ze kunnen roestvrijstaal laten glanzen, insecten van de auto verwijderen, piepende schoenen verhelpen en nog veel meer.

Waar zijn Droogtrommeldoekjes voor?

Droogtrommeldoekjes: wat zijn het? Droogtrommeldoekjes zijn (meestal) polyester doekjes die je bij je schone was in de droger doet. Zo’n doekje is gedrenkt in wasverzachter en meestal ook nog in een geurtje. Je kunt droogtrommeldoekjes kopen, maar je kunt ze ook zelf maken.

33 trucs met droogtrommeldoekjes

  1. Zeepresten van glazen douchedeuren verwijderen.
  2. Roestvrij staal laten glanzen.
  3. Vieze pannen of ovenschalen schoonmaken.
  4. Schoenen stankvrij maken.
  5. Deodorant vlekken verwijderen.
  6. Beeldschermen stofvrij maken.
  7. Kringen uit de wc-pot verwijderen.
  8. Muf-ruikende koffers lekker laten ruiken.

Hoe laat je was uit de droger lekker ruiken?

De meest eenvoudige manier om je was een heerlijke geur te geven is met een stukje keukenpapier of badstof dat je besprenkelt met je favoriete geur. Dat kan een interieurspray zijn of parfum, maar als je het graag natuurlijk houdt, kies je best voor etherische olie.

Was stinkt in droger?

Wasdroger schoonmaken Als het wasgoed stinkend uit de wasmachine komt, is de oorzaak vaak een verstopt filter of een zeepbacterie (vetluis). Daarom is het belangrijk om op de volgende zaken te letten: Maak na elke droogbeurt het pluizenfilter schoon. Ook de condensor dient regelmatig schoongemaakt te worden.

Was uit nieuwe droger stinkt?

Heb je een nieuwe droger en ruikt deze naar plastic? Dit komt doordat de kunststof delen warm worden en een plastic geur afgeven. Meestal verdwijnt dit vanzelf na een paar keer drogen.

Hoeveel Wasdrogerballen gebruiken?

Wasdrogerballen hebben een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel voor ons is dat je geen wasverzachter meer nodig hebt. 3 wasdrogerballen in de droger per droogbeurt is voldoende voor een zachte was. Deze ballen gaan tot wel 1000 wasbeurten mee, dus je kan er jaren mee doen.

Related Posts