Wat kun je met Apple Watch 7?

Wat kun je met Apple Watch 7?

Meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende sensor en app. Maak een ecg, waar je ook bent. Check je hartslag….je blik.

  • Grootste, meest geavanceerde display tot nu toe.
  • Baanbrekende innovaties voor je gezondheid.
  • Meest robuuste Apple Watch ooit.
  • Tot wel 33% sneller opladen.

Welke maat Apple Watch 7?

Alle Apple Watch modellen hebben telkens 2 formaten: een kleine en een grote Watch. Apple Watch Series 7 heeft een 41 en een 45 millimeter variant. Apple Watch Series 6, 5 en 4 en Apple Watch SE komen in de maten 40 en 44 millimeter. Apple Watch Series 3 is beschikbaar in een 38 en een 42 millimeter variant.

Is de Apple Watch 7 al uit?

Apple hield op 14 september zijn speciale California Streaming-evenement, waar het de Apple Watch Series 7 onthulde, naast de iPhone 13-modellen . Het is nu beschikbaar, nadat het op 15 oktober 2021 in de verkoop is gegaan.

Waarom Apple Watch 7?

Het ultieme device voor een gezond leven. Apple Watch zit om je pols. Dus hij kan dingen die je andere devices niet kunnen. Draag ‘m en je hebt een trainingsmaatje dat je dagelijkse beweging voor je bijhoudt, je krijgt meer inzicht in je gezondheid en je blijft in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Hoe duur word Apple Watch 7?

Nederlandse adviesprijzen Apple Watch Series 7: 41mm: vanaf €429,- 45mm: vanaf €459,-

Is de Apple Watch SE het waard?

De Apple Watch SE is een uitstekende keuze voor mensen die wat minder geld willen betalen voor een nieuwe smartwatch, maar daarmee loop je wel wat nieuwe functionaliteiten mis. Functionaliteiten die wel in de nieuwe Series 6 zitten.

Welke Apple Watch past bij jou?

Welk formaat Apple Watch het beste bij jou past, is afhankelijk van je polsomtrek en persoonlijke smaak. Je hebt bij Apple keuze uit twee formaten: 40mm (voorheen 38mm): geschikt voor een pols van 130-200mm. 44mm (voorheen 42mm): geschikt voor een pols van 140-210mm.

Related Posts