Wat zit er in Kinder Surprise?

Wat zit er in Kinder Surprise?

Kinder Surprise Ingrediënten: Superieure melkchocolade 47% (suiker, melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline), magere melkpoeder, suiker, plantaardige vetten (palm, shea), boterconcentraat, emulgatoren: lecithinen [soja], vanilline.

Wat kost een surprise ei?

Kinder Surprise ei

Supermarkt Prijs
Albert Heijn € 1,29

Hoeveel kcal in Kinder Surprise ei?

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden Per 100 g Per stuk 20 g
Energie 2296 kJ/550 kcal 459 kJ/ 110 kcal
Vetten 32 g 6,4 g
waarvan verzadigde vetzuren 15,4 g 3,1 g
Koolhydraten 56,5 g 11,3 g

Hoe groot is een Kinder Surprise ei?

Het speelgoed zit in een eivormige plastic capsule. Het chocolade-ei zelf is gemaakt van cacaofantasie, en is ongeveer 8 centimeter hoog en verpakt in zilverpapier. Het verrassingsei werd in 1972 ontworpen door William Salice, een medewerker van de Italiaanse snoepfabrikant Ferrero.

Hoe wordt een Kinder Surprise gemaakt?

Het surprise-ei is een hol chocolade-ei waarin een speeltje zit. Hoe het speeltje in het ei komt is vrij simpel: er is een mal (soort kunststof vorm) waarin de chocolade wordt gegoten. De chocolade wordt hard en zo zijn er twee helften. Het speeltje gaat erin en de helften worden aan elkaar gemaakt.

Is Kinder Surprise glutenvrij?

Bijna alle producten van Lonka zijn glutenvrij. Het Kinder Surprise ei en de chocoladerepen zijn glutenvrij.

Waar komt Kinder Surprise vandaan?

Kinder Surprise, het bekendste product van Ferrero, arriveerde al in 1976 in België en werd snel populair. De ontdekking van een kleine verrassing binnen in een ei van chocolade en melk, wekt enthousiasme op bij de kinderen en creëert een bijzondere en unieke er- varing.

Hoe wordt een surprise ei gemaakt?

Wat produceert Ferrero?

Ferrero is gespecialiseerd in de verwerking van cacao, hazelnoten en melk. Het bedrijf is voornamelijk bekend van de merken Nutella , tic tac, Kinderchocolade en Ferrero Rocher.

Waar wordt Ferrero gemaakt?

EEN WERELDWIJD SUCCES In 1956 werd een grote fabriek in Duitsland geopend, en enige tijd later een fabriek in Frankrijk.

Related Posts