Welk woordenboek middelbare school?

Welk woordenboek middelbare school?

Welke woordenboeken zijn de beste keus voor de bovenbouw havo/vwo? Voor leerlingen in de bovenbouw havo/vwo zijn de Van Dale Grote woordenboeken voor school de beste keus voor de schoolvakken Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Wat kost Van Dale woordenboek?

Introductieprijs en reserveren. Reserveer nu de Dikke Van Dale via Van Dale-webwinkel en profiteer van € 30,- introductiekorting! Je betaalt geen € 209,-, maar € 179,- + gratis bezorging!

Welk woordenboek voor eindexamen?

Alle schriftelijke tentamens. Een eendelig verklarend woordenboek Nederlands is toegestaan bij alle schriftelijke examens. In plaats van een eendelig woordenboek Nederlands ook een woordenboek van Nederlands naar een vreemde taal (bijvoorbeeld naar de thuistaal van de kandidaat) toegestaan.

Wat is een Prisma woordenboek?

Onder de naam Prisma verschijnen sinds 1954 publicaties over taal, zoals woordenboeken, taalcursussen en taalbeheersingsmateriaal – als papieren boeken, maar ook als apps, online abonnementen, e-books en in andere digitale vormen. Of je nu een beginnende taalleerder bent of een professional, Prisma helpt je op weg.

Lees ook:   Hoe zwaar is een Halterstang?

Heeft Action woordenboeken?

Op de meeste boekenlijsten voor de middelbare school staan de woordenboeken van Van Dale. Winkels als Action.nl en Kruidvat bieden echter ook woordenboeken aan, uitgegeven door bijvoorbeeld Uitgeverij Unieboek.

Welke woordenboeken mag je gebruiken bij Engels examen?

Welk woordenboek mag ik gebruiken bij de eindexamens van de moderne vreemde talen (Engels, Duits, Frans en Spaans)? Bij het eindexamen Engels, Duits, Frans en Spaans is een set Van Dale Grote woordenboeken voor school of Van Dale Pocketwoordenboeken in de betreffende vreemde taal toegestaan.

Wat voor woordenboek mag je bij Engels examen?

Bij het centraal examen Engels is een vertalend Engels woordenboek toegestaan. Een digitaal woordenboek is niet toegestaan. Bij de ontwikkeling van de examens blijft het uitgangspunt dat de kandidaat geen woordenboek hoeft te gebruiken.

Welk woordenboek eindexamen Engels?

Related Posts