Welke motor heeft Ford?

Welke motor heeft Ford?

Benzine

Type Motor Vermogen
Inhoud
1.4 16V 1.388 cm³ 75 pk
1.6 16V 1.596 cm³ 100 pk
1.8 16V 1.796 cm³ 115 pk

Waar is de Ford Focus gemaakt?

De fabriek wordt in de volksmond zo genoemd. De eigenlijke naam van het bedrijf is Ford-Werke GmbH, en binnen Ford heet ze Saarlouis Body and Assembly Plant. Het is een van Fords zeven fabrieken in Europa en zeventig fabrieken wereldwijd. De fabriek produceert sinds 1998 de Ford Focus, en sinds 2008 de Ford Kuga.

Wat kost een fort Kuga?

vanaf € 34.985
Ford Kuga/Consumentenadviesprijs

Waar is de Ford fabriek?

Twee belangrijke producenten in de Verenigde Staten zijn de AutoAlliance International-fabriek in Detroit, Michigan (hier wordt de Ford Mustang gebouwd) en de Chicago Assembly-fabriek in Chicago (hier worden de Ford Taurus en Lincoln MKS gebouwd).

Waar wordt de Ford geproduceerd?

Fabrieken

Naam Plaats Informatie
Cologne Tool and Die Keulen
Cologne Transmission Keulen
Fiat Tychy Plant Tychy Joint venture met Fiat. Vanaf 2010 wordt hier ook de nieuwe Lancia Ypsilon gemaakt. De nieuwe Panda rolt wel terug in Italië van de band.
Ford Otosan Assembly Kocaeli

Waar komt de naam Kuga vandaan?

De naam Kuga lijkt sterk op Cougar; onder de merknaam Mercury bracht Ford in het verleden de Mercury Cougar op de markt. De motor ligt in alle gevallen voorin; waarbij de klant de keuze heeft uit twee benzinemotoren met vermogens van 120 of 150 pk.

Wat is het totaal bereik van de Ford Kuga Plug in Hybrid?

Wanneer de Kuga PHEV volledig opgeladen is, kan hij 56 km op uitsluitend elektrisch vermogen rijden. Rij je op de accu en de motor dan is je rijbereik tot wel 748 km.

Related Posts