Welke oxidatie gebruiken?

Welke oxidatie gebruiken?

Wanneer gebruik je welke waterstofperoxide?

  • Scarlett 3% Je gebruikt de waterstofperoxide 3% als je je haar donkerder gaat kleuren en als het qua kleur op dezelfde hoogte blijft zitten.
  • Scarlett 6% De waterstofperoxide 6% gebruik je bij het lichter kleuren van de haren tot 2 kleuren lichter.
  • Scarlett 9%
  • Scarlett 12%

Waterstofperoxide 6% Waterstofperoxide met 6% wordt gebruikt voor grijsdekking, donkerder kleuren en om het haar 1 tot 2 kleurhoogtes lichter te kleuren. Waterstofperoxide 9% Waterstofperoxide met 9% wordt gebruikt om het haar 3 tot 4 kleurhoogtes lichter te kleuren.

Welke Head en Shoulders voor ontkleuren?

Oplossing. Was je haar een aantal keren met een diepreinigende (basische) shampoo. Dit is een shampoo met een lage pH-waarde, die de haarschubben openzet en er uiteindelijk voor zorgt dat je te donkere kleur een paar tinten lichter oogt. Een goed voorbeeld van een basische shampoo is Head & Shoulders.

Hoe krijg je je haar zo wit mogelijk?

Bij het ouder worden neemt de productie van melaninepigment af en ontstaan grijze haren. Wanneer alle melanine volledig verdwijnt, wordt het haar wit (kleurloos). Echt grijze haren bestaan niet, het is altijd een mix van ontkleurde (witte) haren en de nog bestaande zwarte haren die samen de grijze kleur veroorzaken.

Welke Blondeerpoeder is goed?

De KIS Snow White blondering bevat de beste ingrediënten en staat daarom garant voor optimaal resultaat en 100% zekerheid! Het geleiachtige mengsel is gemakkelijk te verwerken en geschikt voor elke blondeertechniek.

Welke toner voor wit haar?

Een goede toner om thuis te gebruiken is de Fudge Clean Blonde Violet Shampoo. Deze krachtige zilvershampoo neutraliseert de gele gloed in geverfd haar zonder het haar hierbij uit te drogen. Bovendien beschikt deze shampoo over een samenstelling van ingrediënten die zorgen voor gezond, levendig en glanzend haar.

Hoe krijg ik mijn haar assig?

Met een spoeling maak je het haar niet donkerder of lichter, maar je voegt wel pigment toe aan het haar. Zo kun je kiezen voor allerlei kleurnuances, waaronder dus asblond. Deze spoeling zal ongewenste geeltinten (bij blond haar) of oranjetinten (na het verven van donker haar) uit het haar verwijderen.

Hoe ga je van lichtblond naar donkerblond haar?

Wil je je geblondeerde haar een aanzienlijk stukje donkerder verven zoals naar donkerblond (kleurhoogte 7) of nog donkerder, pigmenteer je haar dan voor. Dit omdat de rode pigmenten bij het blonderen definitief verwijderd zijn. Je hebt voldoende warm pigment in je haar nodig om tot een mooie donkerder kleur te komen.

Hoe kan je haarverf lichter maken?

Donker geverfd haar kun je inderdaad alleen lichter krijgen door het te ontkleuren of te blonderen. Hierbij ben je eigenlijk je haarverf aan het verwijderen om ervoor te zorgen dat de nieuwe kleur goed pakt. Ontkleurende producten (als een soort voorbehandeling) werken hierbij het beste.

Wat is OxyCream?

KIS OxyCream 12% is een waterstofperoxide op crème basis. Deze unike crème kan het haar in combinatie met een spoeling of verf op een prachtige wijze ontkleuren. De Oxycream biedt een perfecte bescherming aan het haar en hoofdhuid.

Related Posts