Welke soep is het gezondste?

Welke soep is het gezondste?

Groentesoep bevat weinig calorieën, vetten en cholesterol. Zo bevat een portie groentesoep (250 ml) maar 65 kcal!

Wat is de meest gezonde soep?

Wortel & Gember Soep Ja, veel lekkere gezonde soep is oranje. Oranje van de zoete aardappel, pompoen, of in deze: wortel. Een soep van wortel met gember smaakt heerlijk kruidig, en geeft jouw een pure boost betacaroteen!

Welke soep minste zout?

Wie tomatensoep uit de supermarkt eet, krijgt gemiddeld genomen een gezondere hap binnen dan vorig jaar. Bijna 40 procent van de 40 tomatensoepen die Questionmark onderzocht bevat minder zout en suiker dan bij de vorige test die het onderzoeksbureau deed.

Welke tomatensoep is gezond?

Tomatensoep is een indrukwekkende bron van antioxidanten, waaronder vitamine C en E, maar ook diverse mineralen zoals koper en mangaan. Hoewel pure biologische tomatensoep op zich al rijk is aan antioxidanten, hebben wij er voor ons eigen tomatensoepje voor gekozen om de antioxidantwaarde nog verder te verhogen.

Welke soep uit blik is gezond?

Bij soep in blik gaat het niet alleen om wat er in het blik zit, maar ook om het blik zelf. In veel voedingsmiddelen uit blik of pak zit de hormoonverstorende stof Bisphenol A, oftewel BPA. Je valt er echt niet meteen dood door neer, maar het kan wel schade aanrichten aan de gezondheid.

Wat is de lekkerste tomatensoep uit blik?

De pure tomatensoep à la Johannes van Dam van Kleinstesoepfabriek komt als beste uit de test, met 0,67 gram zout en 0,5 gram suiker per honderd milliliter soep. Aan deze soep zijn ook geen suikers toegevoegd, wat meeste andere soepen wel zo is.

Is tomatensoep uit zak gezond?

De tomatensoep-in-blik van Unox bevatte volgens onderzoeksbureau Questionmark 0,88 gram zout per honderd milliliter. Veel meer dan de 0,50 gram die het Voedingscentrum adviseert als maximum.

Related Posts