Welke soorten trekhaken zijn er?

Welke soorten trekhaken zijn er?

Welke soorten zijn er? Er bestaan vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaken. De vaste zijn het voordeligst. Houd er rekening mee dat de trekhaak niet de kentekenplaat mag bedekken.

Wat is de beste trekhaak?

GDW trekhaken Een van de trekhaken die Trekhaakcentrum.nl monteert onder uw auto is een GDW trekhaak. Het merk GDW staat al jaren bekend om hun top kwaliteit aan trekhaken, maar ook aan fietsendragers en kabelsets.

Welke fietsendrager voor e bike?

De beste fietsendrager voor elektrische fietsen

  • 1 Yakima FoldClick 2. De Yakima FoldClick 2 is de beste fietsendrager voor ebike.
  • 2 XLC Azura Xtra 2.0.
  • 3 ANWB Compact.
  • 4 Menabo Antares.
  • 5 Thule Velospace XT2 938.
  • 6 Thule EasyFold XT 2.
  • 7 Pro User Diamant.
  • 8 Bosal Tourer.

Er zijn verschillende soorten trekhaken. Zo heb je een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak en een ecofit trekhaak. Heb je wekelijks of zelfs dagelijks een trekhaak nodig, dan is een vaste trekhaak ideaal. Deze trekhaak zit vast gemonteerd aan de auto en is niet te verwijderen.

Welke trekhaak voor fietsendrager?

Wanneer u uw trekhaak alleen gebruik voor een fietsendrager kunt u gebruikmaken van de trekhaak voor fietsendragers. Wilt u uw trekhaak gebruiken voor het trekken van objecten zoals een caravan, aanhanger, paarden- of boottrailer, dan adviseren wij een vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaak.

Welke afneembare trekhaak heb ik?

Meestal is er één type afneembare trekhaak beschiikbaar voor uw model auto. Als u op kenteken of merk/model zoekt ziet u welke dat is. Klik hieronder op het type afneembare trekhaak dat voor uw auto beschikbaar is om te lezen wat de kenmerken zijn. De verticaal afneembare trekhaak is volledig onzichtbaar na gebruik.

Welke trekhaak voor mijn auto?

Als u wilt weten of er een trekhaak beschikbaar is voor uw auto kunt u gebruik maken van de trekhaakvinder op onze website. Brink biedt u daar de mogelijkheid om direct en eenvoudig te controleren of er een trekhaak beschikbaar is voor uw auto.

Wat kost een wegklapbare trekhaak?

Wegdraaibare trekhaak – vanaf €655 inclusief montage! – Brink Trekhaken.

Is een afneembare trekhaak beter?

Wanneer u een trekhaak een ontsiering van de auto vindt of meer als noodzaak ziet, is een afneembare trekhaak een goede optie. Een vaste trekhaak zit altijd aan uw auto en kan in de weg zitten bij het inladen van uw bagage.

Kan op elke trekhaak een fietsendrager?

Een fietsendrager past op bijna elke trekhaak. Toch kan het voorkomen dat de fietsendrager niet goed past. Mogelijk heeft dit met het type trekhaak te maken. Heb je bijvoorbeeld een RMC Prins trekhaak, dan passen hier alleen bepaalde fietsendragers op.

Welke fietsendrager op afneembare trekhaak?

Fietsendrager trekhaak kopen

Thule Xpress 970 Uebler F-serie
Westfalia BC 60 Travel en Co (ANWB)
TwinnyLoad XLC (Bikelift) Atera Strada Sport M2
Thule Easy Fold 931 Thule EuroClassic G6 928
Thule EuroClassic 929 Thule Velocompact 927

Wat is een trekhaak met afneembare kogel?

Alle afneembare trekhaken zijn een innovatieve versie van de vaste trekhaak. U heeft niet langer permanent een trekhaak achter uw auto, maar er tegelijkertijd wel altijd een bij de hand zodra u hem nodig heeft.

Waar op letten bij aankoop trekhaak?

Als u een trekhaak wilt aanschaffen, heeft u naast de fysieke trekhaak nog een paar toebehoren nodig. Natuurlijk heeft u bevestigingsmateriaal nodig om de trekhaak onder de auto te zetten. Verder heeft u ook een bijpassende kabelset nodig om een aanhanger, caravan of fietsendrager te mogen trekken.

Wat kost plaatsen van trekhaak?

Voor het monteren van een trekhaak kun je bij de dealer terecht, maar er zijn ook diverse gespecialiseerde bedrijven. De montage duurt ongeveer twee tot tweeënhalf uur (€ 160 tot € 200). Een vaste trekhaak koop je voor € 150. De bijbehorende kabelset kost ongeveer hetzelfde.

Kan een vaste trekhaak met parkeersensoren?

De kogel van een vaste trekhaak kan door parkeersensoren ook als obstakel worden herkend en daarmee de zinvolle werking van uw parkeersensoren verstoren.

Related Posts