Welke telefoon provider doet geen BKR check?

Welke telefoon provider doet geen BKR check?

Neem je een abonnement plus mobiele telefoon? Dan krijg je géén BKR-registratie wanneer: Je lening voor het toestel lager is dan 250 euro. Je een zakelijk abonnement neemt (daarvoor geldt de BKR-registratie niet)

Hoeveel minder lenen door telefoonabonnement?

Een telefonieabonnement kan dus flinke gevolgen hebben voor hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Bij een gemiddeld inkomen van € 35.000,- per jaar kun je met een telefoonkrediet van € 25,- per maand rond € 7000,- minder hypotheek lenen. Lees meer over de hypotheeknormen in 2019.

Kan ik een mobiel abonnement afsluiten met BKR?

BKR-registratie bij je telefoonabonnement Sinds 1 mei 2017 kun je ook een BKR-registratie krijgen voor het afsluiten van een mobiel abonnement met telefoon. Je krijgt een positieve registratie als je meer dan 250 euro moet betalen voor het toestel gedurende de looptijd van je contract.

Hoe lang blijft een BKR registratie staan telefoonabonnement?

Zolang u een schuld hebt, blijft uw BKR-registratie sowieso staan. Wanneer u uw schuld hebt afbetaald, blijft een BKR-registratie nog vijf jaar lang zichtbaar na het afbetalen van uw schuld. Dit geldt voor zowel positieve als negatieve BKR-registraties.

Hoeveel minder lenen door BKR?

Zo wordt een private lease-contract voor een auto sinds 1 juli ook bij het BKR geregistreerd. 65 procent van de contractkosten worden als lening geregistreerd, en dat kan flinke gevolgen hebben. Daardoor kun je namelijk zo’n 50.000 euro minder lenen voor je hypotheek.

Kan ik nog een telefoon abonnement krijgen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om tóch je gewenste telefoon met abonnement te bestellen: Koop de gewenste telefoon los en bestel een sim only-abonnement van een provider naar keuze met de hoeveelheid data en belminuten die je zelf wilt.

Wat betekent werkelijke einddatum BKR?

Re: Verjaringstermijn en BKR Registratie Dit betekent dat de kredietaanbieder je gevraagd heeft om de betalingsachterstand en het krediet in één keer terug te betalen. Als het krediet helemaal is afgelost, wordt de werkelijke einddatum (dus datum aflossen krediet) geregistreerd en dat blijft nog 5 jaar zichtbaar.

Hoe lang blijft negatieve BKR staan?

Een achterstand blijft 5 jaar zichtbaar. Ook nadat je de achterstand hebt ingelopen.

Related Posts