Welke zender is Investigation Discovery?

Welke zender is Investigation Discovery?

Op dit kanaal vind je Investigation Discovery: Ziggo: kanaal 123. KPN: kanaal 21. Telfort: kanaal 21. XS4ALL: kanaal 21.

Welke zender is RTL Crime?

Op dit kanaal vind je Crime+Investigation: Ziggo: kanaal 122 (Movies & Series XL-pakket) KPN: kanaal 82 (Pluspakket) Telfort: kanaal 82 (Pluspakket) XS4ALL: kanaal 82 (Pluspakket)

Welke zender is Animal Planet KPN?

Op dit kanaal vind je Animal Planet: KPN: kanaal 85. Telfort: kanaal 85. XS4ALL: kanaal 85. Solcon: kanaal 72.

Welke zenders heeft Discovery Plus?

Discovery+ is een streamingdienst van de Discovery-groep, waar onder andere tv-zenders Discovery, TLC, Animal Planet en Eurosport onder vallen. Het streamingplatform Discovery Plus bestaat sinds 2021 en is een samenvoeging van de vorige diensten Dplay en Eurosport Player.

Lees ook:   Hoeveel XP per KLM vlucht?

Wat is zender ID?

Investigation Discovery is een digitaal kanaal van Discovery Benelux dat voornamelijk misdaad-realityprogramma’s uitzendt. De programma’s zijn volledig in het Nederlands ondertiteld. Op 4 juli 2011 verving Investigation Discovery de zender Discovery Travel & Living.

Welke series op RTL Crime?

RTL Crime zendt series en documentaires uit die te maken hebben met misdaad, zoals onder andere de oude serie Baantjer, Bones, CSI: New York, Blauw blauw, Prison Break, Van Speijk, en de Amerikaanse hitserie 24.

Heeft KPN RTL Crime?

Dan zit je goed bij de zender RTL Crime in het Pluspakket van KPN. RTL Crime is een televisiezender van RTL Nederland en staat geheel in het teken van misdaad en detectives.

Welke zender is Film1 bij KPN?

Door het uitgebreide aanbod van Film1 Première word je elke keer verrast met de beste van het doek direct bij jou thuis. Je vindt de zender op kanaal 245 en bekijkt ‘m direct in HD met KPN iTV.

Lees ook:   Welke weg legt de rode bloedcel af?

Heeft XS4ALL Discovery Plus?

Plus: Programma Gemist tot tien dagen terug voor nederland 1, 2 en 3. Ook geniet u in het Pluspakket van 50 wisselende films en ruim 400 uur aan series on demand. Kijk voor meer informatie op xs4all.nl/televisie.

Related Posts