Wie vermoorde Simon in Familie?

Wie vermoorde Simon in Familie?

TVHet is over en out voor Simon (Braam Verreth) in ‘Familie’. Na de ontvoering en moordpoging op Stefanie (Jasmijn Van Hoof) kon hij geen kant meer op. Kijkers waren gisteren getuige van een politieverhoor, waarin hij zich compleet in nesten werkte en ook de moord op Jason leek te bekennen…

Was Simon dood in Familie?

Jonas en Simon haalden het einde van de aflevering niet en dinsdag verdwijnt er nog een derde personage definitief uit de soap: Stefanie. ‘Familie’ is terug, maar de begingeneriek moet nu al worden aangepast.

Wat was er gebeurd met Simon in Familie?

Vier jaar geleden ontpopte Simon zich tot slechterik toen hij zijn grote liefde Stefanie (Jasmijn Van Hoof) ontvoerde en ‘bomma’ Anna (Annie Geeraerts) vergiftigde. Hij heeft zelfs een moord op zijn geweten en belandde daardoor in de psychiatrie.

Wie is dood in Familie?

Herbert Flack verscheen ten tonele als de lugubere Leon De Bodt. Binnenkomen met een knaller, noemen ze dat dan. De start van het 31ste seizoen van Familie was maandagavond meteen de zwanenzang van acteur David Cantens. Zijn personage Jonas maakte een doodsmak uit een container die metershoog in de lucht hing.

Hoe stierf Jonas in familie?

Tijdens een strubbeling met Bert Van den Bossche stort hij te pletter en komt hij aan zijn einde. Bekijk ‘Familie’ bij VTM en op VTM GO.

Hoe is Jonas in Familie gestorven?

De havencontainer waarin Simon (Braam Verreth) en Jonas (David Cantens) een gevecht op leven en dood uitvochten werd plots de hoogte in getild en sloeg aan het wankelen. Beiden tuimelden ze van metershoog naar beneden, het water in. Een val die Jonas niet overleefde, zo bleek aan het einde van de aflevering.

Hoe stierf Jonas in Familie?

Hoe gaat Jonas dood in Familie?

Wat is er gebeurd met Stephanie uit Familie?

TVJasmijn Van Hoof (30) was dinsdagavond voor het laatst te zien als Stefanie in ‘Familie’. Het personage van de actrice besloot naar Amsterdam te verhuizen na het dramatische overlijden van haar vriend Jonas (David Cantens).

Hoe ging Simon uit Familie?

Door jaloezie besluit hij Stefanie te ontvoeren en wekenlang op te sluiten. Hij kan nadien de grote held spelen door haar terug te vinden waardoor ze opnieuw een koppel worden. Later komt de waarheid aan het licht en verdwijnt Simon achter tralies.

Wie speelt Jonas in familie?

Algemene Informatie. Jonas Versteven is een hoofdpersonage dat van 30 augustus 2018 (Aflevering 6212) tot 23 januari 2019 (Aflevering 6316), op 25 april 2019 (Aflevering 6382) en van 11 september 2019 (Aflevering 6441) tot 23 augustus 2021 (Aflevering 6824) vertolkt werd door David Cantens.

Hoe oud is Jonas in familie?

Anno 2019 is hij dus 39 jaar oud. Jonas werd al vanaf het 27ste seizoen vermeld. Hij kwam voor voor het eerst ter sprake op 3 januari 2018, wanneer Robyn aan Benny vertelt dat ze nog een broer heeft. Het personage maakt echter pas zijn opwachting tijdens het 28ste seizoen.

Related Posts