Is 08 nummer gratis?

Is 08 nummer gratis?

“Als je naar een 0800-nummer belt vanaf een vaste telefoon, dan betaalt de consument hier niets voor. De kosten om een mobiel gesprek tot stand te brengen zijn hoger dan die van een vast netwerk en mobiele aanbieders brengen die verkeerkosten om naar het gratis 0800-nummer te bellen in rekening. “

Hoe krijg ik iemand van KPN aan de lijn?

Via de klantenservice pagina heb ik gezien dat ik het nummer 0800-0402 moet bellen om een medewerker te bereiken, maar telkens als ik dat nummer bel krijg ik zo’n voice-over aan de lijn die mij niet kan helpen. Weet iemand het goede telefoonnummer of is het niet mogelijk? Hallo @SKuijpers , het telefoonnummer klopt.

Hoe kun je KPN bereiken?

0800 – 0402, gratis.

Wat is een 0800-nummer?

Een 0800-nummer is een servicenummer dat altijd gratis is voor de beller, zolang er gebeld wordt vanaf een vaste lijn. De eigenaar van het nummer betaalt de gesprekskosten.

Wat zijn de kosten van een 0800-servicenummer?

Bellers van een 0800-servicenummer worden door de centrale doorverbonden met het door u ingestelde eindbestemmingsnummer. Dat kan uw telefoon thuis of op kantoor zijn, maar ook uw mobiele telefoon. Voor dat laatste worden door de telefoon maatschappijen wel extra kosten in rekening gebracht.

Wat kost het bellen naar een 0800-nummer?

Wat kost het bellen naar een 0800-nummer? Het bellen naar een 0800-nummer is gratis voor de beller. Het maakt daarbij niet uit of er vanaf een vast of mobiel toestel wordt gebeld. Dit is zelfs wettelijk vastgelegd. Wat kost het voor de nummerhouder? Een eigen 0800-nummer kost €45 per maand.

Wanneer betaal je voor een 0800-nummer?

“Als je naar een 0800-nummer belt vanaf een vaste telefoon, dan betaalt de consument hier niets voor. De zogeheten verkeers- of transportkosten van het gesprek worden door de 0800-nummerhouder (klantenservices etc.) betaald.

Related Posts