Hoe print je een Verzendlabel uit?

Hoe print je een Verzendlabel uit?

Verzendlabels kun je zelf printen of met behulp van een labelprinter. De makkelijkste optie is een zelfklevend verzendlabel. Die kun je per pakket laten afdrukken op het postkantoor, bijvoorbeeld via een app of QR-code die je ter plekke laat scannen.

Kan DHL label niet printen?

Wilt u een retour- of afhaalzending inplannen, maar lukt het even niet om een verzendlabel te printen? Geen nood, gebruik gewoon de labelprintservice in onze online verzendservice My DHL Parcel.

Hoe ziet een PostNL Verzendlabel eruit?

Belangrijk: het standaardformaat voor verzendlabels is 10 x 15 cm. Past dit niet op je pakket, dan zijn er ook andere standaarden: 15 x 7 cm en 10 x 10 cm.

Kan DHL mijn label printen?

Met de Mijn DHL app maak je in no-time je pakket klaar voor vertrek. Op een DHL punt kan je alleen labels laten printen voor pakketten binnen Nederland.

Hoe PDF op schaal afdrukken?

U kunt een PDF met een exact percentage vergroten of verkleinen.

  1. Kies Bestand > Afdrukken.
  2. Kies in het pop-upmenu Pagina’s schalen de optie Alle pagina’s verdelen om de optie Blokschaal % weer te geven.
  3. Typ bij Blokschaal het percentage waarmee u de PDF wilt vergroten of verkleinen.
  4. Klik op OK of Afdrukken.

Waarom kan ik een PDF Bestand niet printen?

Maak het PDF-bestand opnieuw

  • Open het bestand in het oorspronkelijke programma (bijvoorbeeld een programma voor tekstverwerking of paginaopmaak).
  • Kies Bestand > Afdrukken en kies de optie om het bestand als PDF op te slaan.
  • Open de nieuwe pdf en probeer opnieuw af te drukken.

Hoe print je op schaal?

Een document schalen voor afdrukken

  1. Kies Bestand > Afdrukken.
  2. Klik op Grootte en kies een van de volgende opties: Passend. Hiermee maakt u kleine pagina’s groter en grote pagina’s kleiner zodat ze op het papier passen. Grote pagina’s verkleinen.

Hoe kun je een PDF Bestand bijsnijden?

PDF online bijsnijden met EasePDF. Het online bijsnijden van PDF is de handigste optie omdat u geen programma van derden hoeft te installeren. Het enige dat u nodig hebt, is een internetverbinding en u kunt een PDF bijsnijden op uw Windows-, Mac-, Linux-, iOS- of Android-apparaat.

Welke printer voor DHL labels?

Hiervoor kan een Zebra printer gebruikt worden om DHL pakketten te versturen. Geschikte modellen zijn de desktop Zebra printers ZD420D en de Zebra ZT220. Als je veel pakketten verstuurt is een Zebra printer voordeliger. Hoewel de aanschafprijs hoger is, zijn de etiketten flink voordeliger.

Waar kan je labels printen?

Optie 1: Labels printen met sjablonen en stickervellen Ga naar de website van Office. Hier staan veel gratis sjablonen op. De meeste kun je gewoon uitprinten op verschillende formaten stickervellen. Kies het sjabloon dat je wil gebruiken, let wel op dat deze overeenkomt met jouw formaat stickervellen.

Related Posts