Hoe werkt Klarna als je iets terugstuurt?

Hoe werkt Klarna als je iets terugstuurt?

Als de klant producten retourneert, moet hij zijn factuur pauzeren, zodat we weten dat de bestelling wordt geretourneerd. De klant kan de factuur pauzeren via de Klarna-app of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Hoe werkt AfterPay met retour?

Retour melden via de AfterPay app

  1. Klik op de bestelling waar het om gaat.
  2. Klik op het icoontje bij ‘Retour aanmelden’
  3. Geef aan of je geheel of deels wilt retourneren.
  4. Je betaaloverzicht is nu tijdelijk gepauzeerd.
  5. Je krijgt bericht zodra je retour is verwerkt.
  6. Betaal het behouden deel van je bestelling (bij een deelretour)

Wat houdt Klarna in?

Met Klarna kun je achteraf betalen in webwinkels. Uiteraard moet de webwinkel deze betaalmethode wel aanbieden, wat lang niet altijd zo is. Naast Klarna zijn er namelijk meer manieren om achteraf te betalen, bijvoorbeeld Afterpay. Samen met Klarna zijn dit de 2 bekendste achteraf-betaalmethodes.

Hoe stuur je iets terug bij WISH?

Vul het retourformulier in die u bij de zending heeft ontvangen. Stuur dit formulier mee in uw retourzending. Het aankoopbedrag exclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen (nadat wij uw pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het IBANnummer dat is opgegeven op het retourformulier.

Hoe lang na AfterPay betalen?

Na ontvangst van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen.

Hoelang duurt terugbetaling AfterPay?

Bestellingen via AfterPay worden ook terugbetaald via AfterPay. Als je de factuur nog niet hebt voldaan, zal deze komen te vervallen. Als je de factuur al wel hebt voldaan, zal het bedrag binnen veertien dagen via AfterPay terugbetaald worden op het rekeningnummer waarmee de betaling naar AfterPay is overgemaakt!

Related Posts