Waar kan ik Formule 1 luisteren?

Waar kan ik Formule 1 luisteren?

Je luistert naar Grand Prix Radio via de player op de site, via onze apps voor je smartphone (Android, iOS), via de website en apps van Nederland.FM, Radio.NL en OnlineRadio.nl en via digitale televisie van KPN, XS4ALL en Telfort op iTV-kanaal 832.

Welke radiozender heeft Formule 1?

Formule 1 | Radio 538.

Welke zender Grand Prix?

Het meest complete Formule 1-aanbod Ziggo Sport kanaal 14 blijft de meest complete zender van Nederland op het gebied van auto- en motorsport: De komende jaren zie je de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en F1-wedstrijden op Ziggo Sport.

Hoe lang duurt een Grand Prix race?

Sinds 2010 mag er overigens niet meer worden bijgetankt. Een race duurt meestal niet langer dan 2 uur.

Wie doet verslag Formule 1?

De eerste twee vrije trainingen op vrijdag neemt onze commentator Rick Winkelman je mee voor een liveverslag vanaf het circuit. Bij de trainingen maken de coureurs en teams kennis met de eigenaardigheden van de baan. Olav Mol is dit Formule 1-seizoen pitreporter tijdens de derde vrije trainingen.

Wie geeft f1 commentaar?

Olav Mol (Bloemendaal, 20 januari 1962) is een Nederlands commentator en presentator van de Formule 1. Mol was voor zijn Formule 1-avontuur dj, maar verzorgt ondertussen al sinds 1991 zo goed als onafgebroken het Formule 1-commentaar. Hij staat bekend om zijn energieke stijl van verslaggeving.

Wie geeft commentaar bij F1?

Olav Mol verzorgt sinds 2020 het Nederlandse commentaar in de officiële F1 videogame.

Hoeveel Grand Prix in een jaar?

De Formule 1-agenda 2021 bestaat uit een recordaantal van 22 Grands Prix. Het seizoen start op 28 maart 2021 in Bahrein en eindigt op 12 december 2021 in Abu Dhabi. De Grand Prix van Nederland staat gepland voor 5 september 2021.

Welke zenders Formule 1 2021?

Wat was Formule 1-seizoen 2021 fantastisch!…Het meest complete Formule 1-aanbod

  • De komende jaren zie je de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en F1-wedstrijden op Ziggo Sport.
  • Je vertrouwde talkshow blijft en krijgt een nieuw jasje: Ziggo Sport Race Café.

Wie zendt F1 uit in 2021?

Ziggo maakt de Ziggo Sport uitzendingen rondom de ontknoping van het Formule 1-seizoen voor heel Nederland gratis beschikbaar. Dat betekent dat ook huishoudens zonder Ziggo abonnement het hele raceweekend thuis live kunnen mee beleven.

Related Posts